Χρύσα Παπαδάτου: ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Με χαρά αποδέχτηκα στις 14 Ιουλίου την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, να συμμετέχω στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Να σας συστηθώ: Για όσους δεν με γνωρίζουν και που θέλησή μου είναι να με γνωρίσουν, από άκρη σε άκρη σε ολόκληρο τον Νομό Αχαΐας.

Είμαι λοιπόν η Χρύσα Παπαδάτου «γέννημα - θρέμμα Καλαβρυτινόπουλο, από Καλαβρυτινούς γονείς, ζω και μένω μόνιμα όλα μου τα χρόνια στα Καλάβρυτα.

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως Τεχνολόγος Γεωπόνος και τα τελευταία 3 χρόνια ως Ασφαλιστικός Πράκτορας σε Πάτρα και Καλάβρυτα.

Από τη μαθητική και νεαρή ηλικία μου έχω ενασχοληθεί ενεργά στους Συλλογικούς Φορείς των Καλαβρύτων εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια, είτε ως μέλος αυτών είτε από θέσεις στα Δ.Σ.

Το ταξίδι μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ως αφετηρία το 2006, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου και επιστρέφοντας μόνιμα στα Καλάβρυτα, όπου και για πρώτη φορά εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος Καλαβρύτων.

Το «moto» μου, ήταν πάντα ότι οι άνθρωποι της προσφοράς δεν έχουν χρώμα και ταμπέλες, παρά αξίες και ιδανικά. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελείται και εκφράζεται από πρόσωπα με ονοματεπώνυμο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στο προσκλητήριο αυτής της μάχης δεν μπορούσα να μη δηλώσω ΠΑΡΟΥΣΑ και επέλεξα να έχω ενεργό ρόλο σε μια κοινή προσπάθεια, μιας ομάδας ευρείας αποδοχής, στο πρόσωπο ενός νέου ανθρώπου, του Νεκτάριου Φαρμάκη, με όραμα και αγάπη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη χώρα μας συνολικά, αλλά και ειδικότερα στον τόπο μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μη συμμετέχουμε στα κοινά. Ένα από τα κίνητρά μου ήταν αυτό ακριβώς, να γίνω μέρος μιας προσπάθειας να κινητοποιηθούν οι συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, να ενδιαφερθούν και να συμμετέχουν ξανά στην λήψη αποφάσεων που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον όλων μας! Η στασιμότητα και η αδράνεια είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της ανανέωσης και της προόδου, σε έναν κόσμο που εξελίσσεται ραγδαία και με μεγάλες ταχύτητες.

Για τον λόγο αυτό επιθυμώ και διεκδικώ την ψήφο σας, με έναν πολιτικό πολιτισμό, στις ερχόμενες Περιφερειακές Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με την υπόσχεση ότι θα σας γνωρίσω και θα με γνωρίσετε και με τη δέσμευση ότι θα είμαι η φωνή, όχι μόνο των θεσμικών φορέων αλλά και κάθε απλού πολίτη!

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

 

α

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com