Το ΤΕΒΑ επανήλθε με διανομές βασικών αγαθών, γραμμή ενημέρωσης για τους πολίτες και ειδική ιστοσελίδα

Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ξαναμπήκε σε τροχιά υλοποίησης από τις αρχές του μήνα Σεπτεμβρίου με διανομές βασικών αγαθών.

Ήδη, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ολοκληρώθηκε η διανομή σχολικών τσαντών για τους μαθητές ωφελούμενους του προγράμματος και επιπλέον ειδών βασικής υλικής συνδρομής. Παράλληλα, η οργάνωση του προγράμματος εκσυγχρονίζεται σημαντικά με σημεία πρόσβασης και άμεσης επαφής μέσω της νέας ιστοσελίδας ενημέρωσης http://pdeteba.gr και της γραμμής ενημέρωσης των πολιτών ολόκληρης της περιφέρειας στον αριθμό: 2611 100 230.

Η νέα ιστοσελίδα ενημέρωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αφορά αποκλειστικά στα θέματα του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Μέσα από το http://pdeteba.gr η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρέχει πληροφόρηση στους ωφελούμενους του προγράμματος, στους κοινωνικούς εταίρους, στις περιφερειακές και δημοτικές αρχές αλλά και στο ευρύ κοινό (επισκέπτες) για θέματα διανομών τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, για δράσεις συνοδευτικών μέτρων καθώς και γενικές πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα. Η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται καθημερινά παρέχοντας έγκυρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση τόσο για τις προγραμματιζόμενες δράσεις όσο και για τα αποτελέσματα των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί.

Ταυτόχρονα εγκαινιάζεται η Γραμμή Ενημέρωσης Πολιτών η οποία θα παρέχει ενημέρωση στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEADγια θέματα διανομών τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, για δράσεις συνοδευτικών μέτρων καθώς και γενικές πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα. Ο τηλεφωνικός αριθμός της Γραμμής Ενημέρωσης Πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ είναι: 2611 100 230 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

Για τον προγραμματισμό του ΤΕΒΑ ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος ενημέρωσε τα μέλη των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 στο περιφερειακό κατάστημα της Π.Ε. Αχαΐας. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα θέματα των διανομών που προγραμματίζονται μέχρι το τέλος του έτους.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αιγιαλείας & Καλαβρύτων Αρχιμανδρίτης, Ιωακείμ Βενιανάκης, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θεόδωρος Τουλγαρίδης, ο Γραμματέας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων, Φώτης Δουλαβέρης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γονέων Τριών Παιδιών Ν. Αχαΐας, Ανδρέας Αποστολόπουλος, η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεωργία Πλώτα καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας ΠΔΕ, των Δήμων Πατρεων και Αιγιάλειας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com