Συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας από την «Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ»

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του εργοστασίου της «Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ» στο Δρέπανο ώστε να παρασχεθεί βοήθεια στους πυρόπληκτους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Γεωργία Πλώτα, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου προκειμένου να παραλάβουν τα αγαθά.

Εκεί τους υποδέχθηκαν, ο Διευθυντής της μονάδας, Δημήτρης Περικλόπουλος  και ο Προϊστάμενος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Νίκος Παπαγεωργίου. Τα είδη μεταφέρθηκαν την ίδια ημέρα στο κτίριο του Διοικητηρίου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΥΑΕ) καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός του εργοστασίου.

Ο κ. Μπονάνος δήλωσε τα εξής: «Η συγκεκριμένη παραγωγική μονάδα για μια ακόμα φορά δείχνει την ευαισθησία του για τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες της περιφέρειάς μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθυντή κ. Περικλόπουλο και το σύνολο των εργαζομένων που δείχνουν στην πράξη την κοινωνική τους αλληλεγγύη».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com