Η νέα αγροτική εποχή στις συναντήσεις Θ. Βασιλόπουλου με τους Αντιπεριφερειάρχες Σ. Μπάτο και Γ. Ζιμπίδη

Οι προκλήσεις που δημιουργούνται στη νέα αγροτική εποχή σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου με τους ομολόγους του Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρη Μπάτο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Γιώργο Ζιμπίδη από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Στις συναντήσεις με τους Αντιπεριφερειάρχες συμφωνήθηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη (η πρόταση αναμένεται να «φιλοξενηθεί» στην Αρχαία Ολυμπία) για όλα τα αγροτικά ζητήματα με αφορμή τις αλλαγές που φέρνει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021-2027.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για την 85η Διεθνή Έκθεση ο κ. Βασιλόπουλος έχει προγραμματίσει να συναντήσει εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου καθώς και συνεταιριστικών οργανώσεων που συμμετέχουν ως εκθέτες σε περίπτερα.

Ο κ. Βασιλόπουλος βρέθηκε επίσης στον χώρο που φιλοξενούνται οι Ειδικές Υπηρεσίες Διαχείρισης και Εφαρμογής ΠΑΑ και ενημερώθηκε από εκπροσώπους των υπηρεσιών για τις προσκλήσεις του προγράμματος, τις ευκαιρίες χορήγησης δανείων μέσω του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και για τις εξελίξεις ως προς την προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021 – 2027. Τέλος, παρακολούθησε την Συνδιάσκεψη για την ΚΑΠ 2021-2027 την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com