Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων Θεοδ. Νασιώτη, την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 11.30, θα συγκληθεί δημοτικό συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου, οικονομικού έτους 2021.

2. Περί παροχής γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Νομού Αχαΐας.

3. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2020.

4. Περί έγκρισης της έκδοσης και των όρων της εγγυητικής επιστολής του Δήμου Καλαβρύτων από την Τράπεζα Πειραιώς, για τη συμμετοχή του Δήμου στο διαγωνισμό (Q110941R3) για την αγορά ακινήτου (Ειρηνοδικείου) στην Κλειτορία.

5. Περί έγκρισης υποβολής αίτησης και σύναψης σύμβασης του Δήμου Καλαβρύτων με την Τράπεζα Πειραιώς, για την προμήθεια ενός (P.O.S) μηχανήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών, για την Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

6. Περί ορισμού ενός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 37 του Ν. 3421/2005 – Αδυναμία μετακίνησης για κατάταξη στρατευσίμων, εφέδρων και ανυποτάκτων, για λόγους υγείας.

7. Περί αιτήματος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσενέ, σχετικά με την από 26-02-2020 αίτηση των κ.κ. Αγγελικής και ΄Αννας θυγατ. Κων/νου Καρναβά, για απόδοση φερόμενου ιδιοποιημένου τμήματος δημοτικού κοινοχρήστου χώρου, σε κοινόχρηστο δρόμο πρόσβασης προς την οικία τους.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com