Στην έκθεση για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας ο Δήμος Καλαβρύτων

Ο Δήμος Καλαβρύτων είναι ο μοναδικός φορέας Αυτοδιοίκησης απ’ όλη την Ελλάδα που -με δικό του περίπτερο- συμμετέχει στην έκθεση που διοργανώνεται στον περιβάλλοντα χώρο του Ποδηλατοδρομίου του Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, στο πλαίσιο των δράσεων για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας.

Η συμμετοχή στην έκθεση αποφασίστηκε ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών και ο Δήμος Καλαβρύτων συμμετέχει με το ίδιο περίπτερο που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αθλητισμού «#Sport _hub Expo» στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» στην Πάτρα, στο περιθώριο του Συνεδρίου για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό.

Στο περιβάλλοντα χώρο του Ποδηλατοδρομίου του Ο.Α.Κ.Α. έχουν ήδη ξεκινήσει δεκάδες δράσεις για τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας (μετέχουν ποδηλάτες από πέντε ηπείρους και 26 χώρες) και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποδήλατο ως μέσο αθλητισμού, μεταφοράς και αναψυχής αλλά και να ενημερωθούν γι’ αυτό από κορυφαίους ‘Έλληνες και ξένους αθλητές και αθλήτριες.

Στο περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία διεξοδικά να ενημερωθούν για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην περιοχή, τόσο αναφορικά με την ποδηλασία («Δρόμος Θυσίας», ποδήλατο βουνού) όσο και με άλλα σπορ ή επιλογές αναψυχής όπως τα χειμερινά αθλήματα (με κέντρο το Χιονοδρομικό), η ορειβασία, το κανό -καγιάκ, το πάρα πέντε, το μότο κρός, η πεζοπορία κ.α. Παράλληλα, ο επισκέπτης του περιπτέρου έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και των λοιπών υποδομών (Τουρισμού, φιλοξενίας κ.λπ.) του Δήμου Καλαβρύτων, καθώς και για τα μνημεία, τ’ αξιοθέατα της περιοχής κ.α.

«Για τον Δήμο Καλαβρύτων η τουριστική προβολή, με κάθε πρόσφορο τρόπο, είναι υψηλή προτεραιότητα και βασική επιλογή μας. Με σκοπό, αφ’ ενός την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου όλο τον χρόνο και αφ’ ετέρου τη διασπορά των οφελών σε κάθε γωνιά του Δήμου», αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι «η συμμετοχή μας στην έκθεση που οργανώνεται στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α. μάς δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε τις πολλές δυνατότητες και προοπτικές της περιοχής μας. Και, μάλιστα, σ’ ένα κοινό όλων των ηλικιών, με αγάπη στο ποδήλατο, είτε ως άθλημα, είτε ως μέσο αναψυχής».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com