Στα Καλάβρυτα εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2022 ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Αχαΐας κ. Σολδάτος

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Αχαΐας κ. Σολδάτος Βασίλειος συνοδευόμενος από τον Πυραγό κ. Αγαλόπουλο Γρηγόριο και τον κ. Μπέκα Παύλο.

Σε συνάντηση τους στο Πέτρινο με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο, τον Βοηθό Δημάρχου- Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Ζησιμόπουλο Ζήσιμο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλ/των κ. Μπαλντά Κων/νο συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα συντονισμού, πρόληψης και άμεσης επέμβασης εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2022.

Στη συνάντηση, επίσης, παραβρέθηκαν: ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος Ευθύμιος, ο Διοικητής του Α.Τ. Καλ/των κ. Σταθούλιας Βασίλειος και η Δασάρχης Καλ/των κ. Κολλύρου Αικατερίνη, οι οποίοι αποτελούν μέλη του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλ/των, καθώς και ο κ. Βαρβιτσιώτης Κων/νος και ο κ. Μιχαλόπουλος Δημήτριος της Π.Υ. Καλ/των.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Σολδάτο το λεύκωμα της Επανάστασης του 1821, καθώς και το λεύκωμα του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com