Φωτιά σε κάδους σκουπιδιών χτες στα Καλάβρυτα. Στο προσκήνιο οι καταγγελίες Μενούνου

Πυρκαγιά ξέσπασε χτες το βράδυ στο κέντρο των Καλαβρύτων, σε κάδους σκουπιδιών που ήταν τοποθετημένοι μπροστά από το παλιό 7η Τέχνη (σινεμά του Λαμπρόπουλου όπως θα τον θυμούνται οι παλαιότεροι).

Ευτυχώς με την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά έσβησε έγκαιρα, χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να απειληθούν τα παρακείμενα ακίνητα.

Μετά από αυτό το γεγονός, έρχεται πάλι στο προσκήνιο η από 5 Μαΐου 2021 καταγγελία του προέδρου της Κοινότητας Καλαβρύτων Αθαν. Μενούνου.

Ο κ. Μενούνος, είχε τότε καταγγείλει μικροσυμφέροντα και εξυπηρετήσεις συγγενικών και φιλικών προσώπων, αναφορικά με το χώρο, το τόπο και τον τρόπο, τοποθέτησης των κάδων σκουπιδιών στην πόλη των Καλαβρύτων.

Είχε πει τότε στην καταγγελία του ο Πρόεδρος κοινότητας Kαλαβρύτων για τους συγκεκριμένους κάδους:

...λίγο καιρό πριν, πάλι με δική του προτροπή, (σ.σ. εννοούσε τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Σπύρο Καούρη) προκειμένου να εξυπηρετήσει για ακόμα μια φορά μικροσυμφέροντα ορισμένων καταστηματαρχών, απομακρύνθηκαν κάδοι σκουπιδιών από προκαθορισμένες θέσεις που είχαν καθορισθεί με απόφαση του Συμβουλίου Κοινότητας Καλαβρύτων, στην περιοχή του πρώην σταθμού ΚΤΕΛ.

Διαβάστε ολόκληρη την τότε καταγγελία Μενούνου, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.kalavrytanet.com/menoynos-kataggelei-kaoyri-gia-exypiretisi-mikrosymferonton-syggenikon-kai-filikon-prosopon

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com