Δ.Σ. Χιονοδρομικού: Διαβούλευση τευχών διακήρυξης και αιτήματα Αιγιαλέων στην ημερήσια διάταξη.

Συνεδρίασε την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, το διοικητικό συμβούλιο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η συμμετοχή στη διαβούλευση των τευχών διακήρυξης για την Αναβάθμιση, Βελτίωση και Εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KNet, αποφασίστηκε να προταθεί, να προστεθούν στην προκήρυξη η αντικατάσταση του υποσταθμού της ΔΕΗ, καθώς και η προμήθεια κανονακίου για τις χιονοστιβάδες, αφού το πρόβλημα με αυτές είναι έντονο.

Μετά από πρόταση των κ.κ. Γιώργου Τσενέ και Θύμιου Βαζαίου, αποφασίστηκε επίσης, να μεταβούν στην Περιφέρεια, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθαν. Παπαδόπουλος μαζί με τον κ. Βαζαίο, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο υποδιαίρεσης της σύμβασης σε τμήματα ανά αντικείμενο, για να δοθεί αφενός μεν η δυνατότητα περισσότερων εξειδικευμένων ανά αντικείμενο εταιρειών να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, γεγονός που θα αυξήσει τον υγιή ανταγωνισμό και θα είναι προς όφελος του έργου, αφετέρου δε να μην απειλείται το έργο γι' ακόμα μια φορά, με επιπλέον καθυστερήσεις από τυχόν νέες προσφυγές. Να σημειωθεί εδώ ότι, εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσε η αρνητική στάση του κ. Ζαϊμη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Όσο για τα αιτήματα των αιγιαλέων για 50% έκπτωση στα εισιτήρια, το θέμα δεν συζητήθηκε αφού η χιονοδρομική περίοδο πλέον βαίνει προς το τέλος της.

Επιπλέον, όσον αφορά τις "αλυτρωτικές" εξάρσεις μελών του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αιγιάλειας για τις παραχωρημένες προς χρήση εκτάσεις από την κοινότητα του Μεσορουγγίου στο Χιονοδρομικό, ο κ. Τσενές πρότεινε, να επισκεφτούν οι δήμαρχοι Καλαβρύτων Αθαν. Παπαδόπουλος και Αιγιάλειας Δημ. Καλογερόπουλος το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο επανακαθορισμού των ορίων των δύο δήμων, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον ανάλογες αιτιάσεις. Ο κ. Παπαδόπουλος έδειξε να καταρχάς να αποδέχεται την πρόταση του κ. Τσενέ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com