Δειγματοληπτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, στην προσπάθεια ελέγχου της συλλογικής υγειονομικής κατάστασης στην περιοχή της Αχαΐας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διενέργειας δειγματοληπτικών ελέγχων στην πόλη των Καλαβρύτων, εν όψει των γιορτών.

Πιο αναλυτικά, αναγνωρίζοντας την μεγάλη επισκεψιμότητα του βασικότερου χειμερινού τουριστικού προορισμού της Αχαΐας, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ προσπαθεί να βρίσκεται σε ετοιμότητα για την προστασία των κατοίκων της περιοχής. Με αυτό το δεδομένο, θα πραγματοποιηθούν τρεις ανοιχτές δειγματοληπτικές δράσεις, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Καλαβρύτων, στα πλαίσια της υγειονομικής επαγρύπνησης.

Έτσι, οι προγραμματισμένες ημερομηνίες δειγματοληψιών είναι οι εξής:

-Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου

-Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου

-Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι ο άμεσος εντοπισμός των μη συμπτωματικών, κυρίως, κρουσμάτων, η αποφυγή της διασποράς στην ευρύτερη κοινότητα και η μείωση των νοσούντων. Η τακτική υποβολή σε δειγματοληπτικούς ελέγχους είναι ευθύνη όλων μας και προφυλάσσει τη Δημόσια Υγεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com