Η απάντηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων για το... "κονκλάβιο"

Απάντηση με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του υπεύθυνου για τον Covid-19 για το Δήμο Καλαβρύτων κ. Θεοδ. Νασιώτη, με τίτλο "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΑΣΙΩΤΗΣ: Τα νεα guidelines (κατευθυντήριες οδηγίες )του κονκλάβιου", εξέδωσε το νοσοκομείο Καλαβρύτων. Η απάντηση του νοσοκομείου έχει ως εξής:

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε αντιληφθεί κανένα κονκλάβιο ούτε άσκηση πίεσης προκειμένου να γίνουμε επίορκοι φερόμενοι σε ασθενείς με κριτήρια μη ιατρικά, πράγμα που πρώτοι εμείς θα καταγγέλαμε.

Όσον αφορά στο περιστατικό που αναφέρεται στο δημοσίευμα, δόθηκε οδηγία από την Ιατρική Υπηρεσία στη προϊσταμένη να εφαρμοσθεί το πρωτόκολλο που θα εφαρμοζόταν σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο του κόσμου εν μέσω της πανδημίας, αν προσερχόταν στα ΤΕΠ ασθενής με πυρετό.

Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινούν στο ΓΝ από αύριο Δευτέρα 18/01/2020 οι εμβολιασμοί Covid 19 για το κοινό.

Για εγγραφή μπείτε στο emvolio.gov.gr η ενημερωθείτε από το φαρμακοποιό σας.

Επίσης να σας ενημερώσουμε για την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας και του τακτικού πλυσίματος των χεριών

  https://www.kalavrytanet.com/theodoros-nasiotis-ta-nea-guidelines-katey…

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.