Με αισθητή την απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου, τα Καλάβρυτα τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ (ΦΩΤΟ)

IMG_20191028_110049
  •   
  •   
  •   
  •  

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, τα Καλάβρυτα τίμησαν σήμερα με λαμπρότητα και επισημότητα την επέτειο της “28ης Οκτωβρίου του 1940”.

Μετά το τέλος της Επίσημης δοξολογίας στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου Καλαβρύτων.

Στις εκδηλώσεις, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σία Αναγνωστοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Βασίλειος Σταθούλιας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων Αντιπύραρχος κ. Σταύρος Φακίτσας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρος Νασιώτης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων κ. Σπύρος Καούρης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΚΕΚ- ΣΠΗΛΑΙΟ κ. Κωνσταντίνος Κούκιος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Ευθύμιος Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαβρύτων κ. Θανάσης Μενούνος, οι Διευθυντές των Σχολείων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της πόλης καθώς και πλήθος κόσμου.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες, τον Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησαν, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας κ. Σωτήριος Δουκλιάς στην Κλειτορία, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος στα Τριπαμα και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παΐων κ. Γεώργιος Ροδόπουλος στη Δάφνη.