Ξεκινούν σήμερα οι ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ εκδηλώσεις επετείου μνήμης ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, μετά από ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ. Απόφασης 180/2014) και τουΥπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 176124/Γ7-30-10-2014), διοργανώνει (5-6/12/14) υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αρ. Απόφασης 94124/27-09-2014), με την στήριξη του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ) και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ), τον

 

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ

και τους

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Rapid

 

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθούν και σημαντικές παράλληλες Εκδηλώσεις, όπως Εκθέσεις (“Σκακιστικού Σκίτσου Ξένων Γελοιογράφων”-“Αρχειακού Φωτογραφικού και ΔημοσιογραφικούΥλικού”-“Σκακιστικού και Λογοτεχνικο-ιστορικού Βιβλίου”- “Χειροτεχνιών Περιθαλπομένων ΚΕΔΙΚ”), Τιμητικές Διακρίσεις, Απονομές, Βραβεύσεις κλπ.

 

Με την έναρξη των Εκδηλώσεων (5/12/2014), διάχυτη είναι η πεποίθηση των διοργανωτών, ότι το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περυσινό. Ήδη ο αριθμός των Δημιουργιών στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου αυξήθηκε κατά 43,45% (145 φέτος – 82 το 2013), ενώ υπάρχει αισιοδοξία και για τις συμμετοχές σκακιστών στον Πανελλήνιο Αγώνα Rapid (με την ελπίδα, να συμμετάσχουν ακόμη περισσότεροι αθλητές ζατρικίου από την Περιφέρεια Καλαβρύτων, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το ενδιαφέρον που υπάρχει για το ευγενές αυτό παιγνίδι, στην Ιστορική και Μαρτυρική Πόλη).

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση είναι ελεύθερη (δωρεάν) για όλες και όλους, ενώ η Τελετή Λήξης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6/12/2014 και ώρα 13.30, πάντα στο ΚΕΔΙΚ.

Τα τελικά δεδομένα, αναμένεται να ανακοινωνούν με το πέρας αυτών των σημαντικών και Πανελληνίων Σκακιστικών και Εικαστικών Διοργανώσεων.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.