Γιώτα Παυλοπούλου: Ευχαριστώ κάθε πολίτη για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξε

Μετά το πέρας των εκλογικών αποτελεσμάτων, επιθυμώ να ευχαριστήσω κάθε πολίτη του Δήμου Καλαβρύτων για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε μέσα από την στήριξή σας.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στο δικό μου χωριό, τις Σειρές ή Βερσίτσι, τον τόπου που μεγάλωσα και συνεχίζω ακόμη και σήμερα να ασχολούμαι ενεργά μέσα από τις πολιτιστικές του δραστηριότητες ως γραμματέας.

Στις Σειρές η εμπιστοσύνη των κατοίκων προς το πρόσωπό μου έφθασε το 100%, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα συνεχίσω να υπηρετώ την ιδιαίτερη πατρίδα μου με την ίδια αγάπη, που κι αυτοί με τίμησαν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου για την άψογη συνεργασία μας στη διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα και την κοινή αγάπη προς τον τόπο μας. Δεν μπορώ να παραλείψω να ευχαριστήσω τον Άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε, τον Δήμαρχό μας Θανάση Παπαδόπουλο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μια ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο του.

Το ήθος και η δύναμη του κ. Θανάση Παπαδόπουλου είναι τα απαραίτητα όπλα, ώστε προσφέρει τα δέοντα στον Δήμο Καλαβρύτων και να τον αναδείξει, όπως του αξίζει. Για αυτούς τους λόγους, ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος έχει την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υπομονή που έδειξαν όλους αυτούς τους μήνες, που διαρκούσε ο προεκλογικός αγώνας. Θεωρώ πως όλο αυτό το διάστημα διεξήγαγα έναν αγώνα αξιοπρεπή, έντιμο αλλά και ξεκάθαρο απέναντι στους συνυποψήφιους και τους ψηφοφόρους. Το γεγονός πιστοποιείται από την έκτη θέση που με ανέδειξαν οι δημότες σε ολόκληρο το Δήμο Καλαβρύτων. Υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω τα μέγιστα στο Δήμο μας και να είμαι παρούσα σε ό,τι μου ζητηθεί για το καλό του τόπου μας

 
Με εκτίμηση,

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) Δασκάλα Κυκλοφοριακής Αγωγής, Σχολή Οδηγών

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.