Ξαναγέμισαν οι δεξαμενές πετρελαίου των σχολείων του Δήμου μας

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα με έντονα καιρικά φαινόμενα που συνοδεύονται με χιόνια, παγωνιές και δριμύ ψύχος, ενημερώνουμε τόσο τους γονείς, όσο και τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, ότι ξαναγέμισαν οι δεξαμενές πετρελαίου των σχολικών μονάδων, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέρμανσή τους.

Στη συνεδρίαση των Σχολικών Επιτροπών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2015, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Νικολάου Μαγκαφά, αποφασίστηκε η προμήθεια και η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης 15.100 λίτρων για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και 17.250 λίτρων για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων, τόση ποσότητα που θα καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης των σχολείων για τις υπόλοιπες κρύες ημέρες του Χειμώνα.

Επίσης, έγινε η κατανομή 30.000 ευρώ σε μετρητά (15.000 ευρώ για τα σχολεία κάθε Σχολικής Επιτροπής), για να μπορούν οι διαχειριστές των σχολικών μονάδων να καλύπτουν στοιχειώδεις λειτουργικές τους δαπάνες.

Στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε και καλύφθηκαν από το κεντρικό ταμείο των Σχολικών επιτροπών, όλα τα πιστωτικά τιμολόγια, έτσι ώστε τα σχολεία μας να μην βαρύνονται με κανένα χρέος.

Τέλος, επισημάνθηκε τόσο από τον Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικόλαο Μαγκαφά, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη, ότι η σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα των λειτουργικών αναγκών και δαπανών για τα σχολεία του Δήμου μας.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.