Βλέπει πιο... δεξιά ο Νικολόπουλος

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος συγκαλεί σε κοινή συνεδρίαση τα όργανα του κόμματος και της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας, για το ερχόμενο Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού για την συμμετοχή του ΧΡΙ.Κ.Ε. στην ίδρυση νέου κομματικού φορέα ή στην δημιουργία μιας νέας μεγάλης συμμαχίας ήδη υπαρχόντων πολιτικών σχημάτων του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου, η οποία θα οδηγήσει στην εκλογική σύμπραξη όλων αυτών. Ταυτόχρονα να τεθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής ή συνεργασίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε οποιοδήποτε τέτοιο φορέα, απαντώντας υπεύθυνα στις πρωτοβουλίες που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό από πολιτικές προσωπικότητες της Δεξιάς.

Στην επιστολή που έστειλε προς τα στελέχη των οργάνων του Κόμματος και της Νεολαίας ο Νίκος Νικολόπουλος, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Από της ιδρύσεως του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, διατρανώνουμε και υπηρετούμε την ανάγκη μιας εθνικά ασυμβίβαστης και κοινωνικά ευαίσθητης  Χριστιανικής παράταξης.

Σας καλώ να αποφασίσουμε από κοινού αν θα ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις και προκλήσεις που λαμβάνουμε, προτείνοντας έναν οδικό χάρτη που θα μας οδηγήσει στην δημιουργία ενός νέου πατριωτικού φορέα».

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος για τα αποτελέσματα της Συνδιάσκεψης θα ενημερώσει με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στην Αθήνα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.