Το Σάββατο το βράδυ, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην πλατεία των Καλαβρύτων.

Ο Δήμος Καλαβρύτων, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, διοργανώνει το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που περιλαμβάνει συναυλία, με μελωδίες των ημερών, από την Φιλαρμονική νέων, του Δήμου Καλαβρύτων και προσφορά, γλυκών, ζεστού κρασιού και άλλων εδεσμάτων, από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που φέρνει και στα Καλάβρυτα το γιορτινό, χαρμόσυνο και μελωδικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μια εκδήλωση, που γίνεται ομορφότερη και από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη υπέροχη παραδοσιακή φάτνη της πλατείας αλλά και το λοιπό στολισμό και τη Χριστουγεννιάτικη μουσική, που μεταδίδεται κάθε μέρα από τα μεγάφωνα, τα οποία πρότεινε και επιμελήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.