Το πρώτο Δημοτικό συμβούλιο του 2015 στην παρασκευή 30/1/2015

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την του μηνός 30 Ιανουαρίου του έτους 2015ημέρα Παρασκευή και ώρα: 16.30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

 

1. Περί ανατροπής αναλήψεων υποχρέωσης – δέσμευσης πιστώσεων μέχρι την 31-12-2014.
2. Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης Δ’ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του δήμου οικον. έτους 2014.
3. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ». 
4. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ.Μ.Κ.Ο.)».
5. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛOYΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.ΕΚ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ) Δήμου Καλαβρύτων» .
6. Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου με την επωνυμία; «ΔΗ.Κ.Ε.Κ. – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ».
7. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 26/2014 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Κέντρου Παιδιού νεολαίας & ΄Αθλησης Δήμου Καλαβρύτων, για την έκδοση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» περιόδου 2014-2015, που αφορά τον παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων.
8. Περί λύσεως του υφιστάμενου συμβολαίου (Σύμβαση Μίσθωσης Δήμου Καλαβρύτων και VODAFON-PANAFON AEET & WID ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας VODAFON-PANAFON AEET & WID ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ στη θέση «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» (ΣΤΑΘΜΟΣ 318 ROGOI) Τοπικής Κοινότητας Ρογών, Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων και σύναψης νέου συμβολαίου με την εταιρεία VIKTUS NETWORKS A.E.
9. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 52.309,03 € από κατανομή των ΚΑΠ (Α΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2015) του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου 
10. Περί ανάκλησης της υπ’ αριθ. 23/28-04-2007, απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δήμου Κλειτορίας, και κάθε άλλης συναφούς, προς αυτή, απόφασης αυτού.
11. Περί ψήφισης ποσού 502,47 € για την καταβολή του υπέρ ΔΕΔΔΗΕ, για την επαύξηση ισχύος από 8 ΚVΑ (Νο 0) σε 25 ΚVΑ (Νο 2) της παροχής 305521498-01 (του δημοτικού κτιρίου της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης) Τοπικής Κοινότητας ΄Ανω Λουσών Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, Δήμου Καλαβρύτων.
12. Περί της αναγκαιότητας υλοποίησης των, κάθε είδους, προμηθειών, υπηρεσιών και εργασιών που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του δήμου του οικον. έτους 2015 και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτών.
13. Περί έγκρισης Γνώμης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αρδευτικό έργο Δουμενών – Πλατανιώτισσας» του Δήμου Καλαβρύτων.
14. Περί έγκρισης Γνώμης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αρδευτικά έργα στη Δ.Ε. Παίων του Δήμου Καλαβρύτων – Β΄ Φάση» του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί έγκρισης Γνώμης για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας Δ.Ε. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
16. Περί συγκρότησης επιτροπής Προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή υποδομών αποχέτευσης οδού Κων/νου Κωνσταντίνου».
17. Περί συγκρότησης επιτροπής Προσωρινής και οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή αγωγών ομβρίων οδού Αγίου Αλεξίου».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.
- κ. κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων, προσκαλούμενους να παραστούν στη συνεδρίαση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.