Το κράνος, το ποδήλατο και στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων

Η ΑΧΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ διοργανώνει ένα 4ήμερο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κοινού για το έργο «Wander by bicycle – WBB», στο πλαίσιο τουΕπιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013», το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

 Οι δράσεις αυτές εχουν σαν στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  πολιτών και κυρίως των παιδιών για τον ποδήλατο και  και τα οφέλη της χρήσης του για την υγεία.

Επίσης η γνωριμία με το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης αλλά και αναψυχής.Η πληροφόρηση ,του πόσο μεγάλη  σημασία έχουν, η τήρηση των κανόνων του Κ.ΟΚ και η καλή συντήρηση του μέσου αυτού.Παλιοί πρωταθλητές του ποδηλατικού ομίλου Πατρών  θα βρεθούν κοντά στα παιδιά για να τους δώσουν τις γνώσεις τους.

Παρασκευή 19/9 και ώρες 17.00-21.40 στο ξενοδοχείο canyon προβολή του έργου WANDER BY BICYCLE

Σάββατο 20/9 και ώρα 10.00 στην κεντρική πλατεία ,με το κράνος, για ποδηλατική βόλτα και σημαντικές πληροφορίες για το ποδήλατο.

Στους 200 πρώτους συμμετέχοντες στις δράσεις ανοιχτού χώρου των Καλαβρύτων   θα δοθούν αναμνηστικά δώρα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.