Το... "φυσάει και δεν κρυώνει" τώρα ο Αποστόλης... (άρθρο του Β. Αποστολόπουλου)

Παρατηρούμε το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μια αγωνιώδη προσπάθεια του νυν και απερχόμενου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, να... "μαζέψει τα ασυμμάζευτα" προκειμένου να σώσει την "καρέκλα του" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

...άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

Προσπαθεί απεγνωσμένα να αντιδράσει στις βολές που δέχεται, τόσο από τον συνυποψήφιό του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ. Κώστα Σπηλιόπουλο, όσο και από άλλα στελέχη, πολιτικά ή μη της Αχαΐας, τα οποία με δηλώσεις τους εκφράζουν την στήριξή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη.

Κατά τη γνώμη μου τώρα είναι πλέον αργά.

Ο κ. Κατσιφάρας σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είχε ένα σοβαρό μειονέκτημα. Δεν άκουγε. Ή μάλλον άκουγε λάθος ανθρώπους. Λέγοντας λάθος ανθρώπους, εννοώ αυτούς που για προσωπικά και μόνον συμφέροντα, τείνουν να πλησιάσουν κάθε μορφή εξουσίας, να της απλώσουν το χέρι και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να προσπαθήσουν να της πουλήσουν εκδούλευση, παρουσιάζοντας σκόπιμα υπερτιμημένη τη δυναμική τους. Είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, που προσπαθούν τώρα, με το ίδιο ξεπερασμένο αφήγημα, να ρίξουν γέφυρες προς τον, μάλλον επόμενο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη. Τώρα το αν ο Νεκτάριος θα "μασήσει" αυτό είναι δικό του θέμα. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Όσον αφορά τον κ. Κατσιφάρα τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; 

 • Τις καθόλα νόμιμες, αλλά ηθικές; χρηματοδοτήσεις μέσω Καλαβρυτινού συλλόγου, ιδιωτών από το ΕΣΠΑ ; (Τα στοιχεία υπάρχουν στη Διαύγεια).
 • Τις χωρίς κάποιον κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερο λόγο, βραβεύσεις λεζάντας από συλλόγους;
 • Τις συσκέψεις επί συσκέψεων στην Περιφέρεια για την τιμή του γάλακτος στους κτηνοτρόφους; Αλήθεια ας μας πουν οι κτηνοτρόφοι είδαν καμία βοήθεια από την Περιφέρεια στο θέμα αυτό;
 • Την απεγνωσμένη επιστολή προς την Περιφέρεια και Δήμο του τοπικού πρόεδρου της κοινότητας Κρινοφύτων κ. Ανδρέα Δημόπουλου  για την Β φάση αναδασμού ώστε να αξιοποιηθεί το νερό του Αροάνειου ποταμού;
 • Την επιστολή αγανάκτησης Νασιώτη;
 • Τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ της δενδροφύτευσης στον βιολογικό Καλαβρύτων μαζί με τον κ. Λαζουρά;
 • Το σόου των εκρήξεων στην Πούντας - Καλαβρύτων πάλι μαζί με τον κ. Λαζουρά;
 • Τις... φιλοξενίες στα Καλάβρυτα και την βόλτα λεζάντας στην πλατεία της πόλης κάποια καλοκαιρινά βράδια;

Θα αναρωτηθώ για άλλη μια φορά όπως το έχω κάνει πολλές φορές... "Σε ποιους απευθύνονται; Γιατί σε ανθρώπους σκεπτόμενους και νοήμονες αποκλείεται να απευθύνονται...". Ίσως το κατάλαβε, μάλλον αργά ο κ. Κατσιφάρας, μετά και από την "πόρτα που τρώει" όπως μαθαίνουμε, από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων, καθώς και από άλλα στελέχη στα Καλάβρυτα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, που σπεύδει να ζητήσει τη στήριξή τους. 

Είχε έρθει και το... "κερασάκι στην τούρτα" της στήριξης από το ΣΥΡΙΖΑ και, όπως δείχνουν τα πράγματα, ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ - ΛΑΖΟΥΡΑΣ θα έχουν την ίδια τύχη στις εκλογές της Κυριακής.

Θα επαναλάβω λοιπόν αυτό που του είχα πει κάποτε...

"Κι εσύ ρε Απόστολε... δεν ήξερες, δε ρώταγες;"

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
 • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
 • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.