Την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του Ίκαρου Πετρωτού υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης

Αντιπροσωπεία του Ίκαρου Πετρωτού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, και για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στην Α Εθνική, επισκέφθηκε την Πέμπτη 7 Αυγούστου την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο (Πρόεδρος Ίκαρου Πετρωτού), Κώστα Αγγελόπουλο (Γενικό Γραμματέα Ίκαρου Πετρωτού), Χριστίνα Άουφ Ντεμ Γκράμπεν (Γενική Αρχηγό γυναικείας ομάδας) και Νατάσα Μαυρίλα (Παίκτρια/Αρχηγός γυναικείας ομάδας), είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η αντιπροσωπεία του Ίκαρου Πετρωτού παρουσίασε αναλυτικά τα επιτεύγματα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία μέσα στα μόλις τρία χρόνια παρουσία της έχει πετύχει απανωτές ανόδους και πλέον φιγουράρει στην Α’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη το Σύλλογο και τις παίκτριες για την επιτυχία τους, και εξέφρασε την άποψη ότι η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού με τα κατορθώματά της κάνει περήφανη όχι μόνο την Πάτρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

«Οι επιτυχία της γυναικείας ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού ενισχύει την ταυτότητα της Δυτικής Ελλάδας και την προβάλλει. Η ομάδα εκπροσωπεί ολόκληρη τη ΝΔ Ελλάδα στην Α’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας είναι από την Αθήνα, την Β. Ελλάδα και την Κρήτη» ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος.

Ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε: «Διακρίσεις, όπως αυτή που φέρνει στην περιοχή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ίκαρου Πετρωτού, προβάλλουν σε εθνική κλίμακα την Δυτική Ελλάδα και αποδεικνύουν την δυναμική της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία και σύντομα να συμμετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να προβάλλει την περιοχή μας και διεθνώς. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα είναι στο πλευρό της ομάδας».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.