Θόδωρος Χρονόπουλος: Συμφωνία "Πάση Θυσία";

γράφει ο Θόδωρος Γ. Χρονόπουλος

 

Για να μπούμε στο ΕΥΡΩ η κυβέρνηση Σημίτη "έκρυψε" το χρέος με το περίφημο swaps που συνείψε με την Goldmam  Sachs, αμερικάνικη τράπεζα,της οποίας τότε αντιπρόεδρος ήταν ο σημερινός Ευρωπαίος τραπεζίτης ΝΤΡΑΓΚΙ,άρα ήξερε την "μαιμουδιά"που γινόταν.

Για να μπούμε στο Δ.Ν.Τ. ο Γ.Α. Παπανδρέου, αν δεχθούμε τα όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Μ.Ιγνατίου,δεν απάντησε στην πρόταση των "εταίρων"για λύση εντός Ε.Ε.και προτίμησε να πάει στο Καστελόριζο και να μας ανακοινώσει την ένταξή μας στο μνημόνιο με την συμμετοχή του ΔΝΤ.

Αν δεχθούμε πάλι την θέση τότε του ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ότι η Ελλάδα ΔΕΝ είναι για το ΔΝΤ, τότε όλο το SHOW που έγινε με την ΕΛ.ΣΤΑΤ. και τα υποτιθέμεθα πλαστά ή οχι στοιχεία, συνηγορούσαν στην ειλημμένη προκαταβολικά απόφαση για την έλευση του Δ.Ν.Τ.

Αφέλεια ή σκοπιμότητα το αποτέλεσμα μετράει και το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα. Κάποιοι τζογάρησαν και οικονόμησαν χοντρά απ' αυτό το παιχνίδι σε βάρος του Ελληνικού λαού!

Ευκαιρία για την Πρόεδρο ΖΩΗ να το ψάξει τώρα που οι πύλες του Κορυδαλού είναι μισάνυχτες!
Τώρα το χρέος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ. Που σημαίνει ότι τα δανεικά που παίρνουμε πάνε ΜΟΝΟ σε αυτό και επειδή με τα υφεσιακά μέτρα που μας
ζητούν να πάρουμε, το ΑΕΠ θα μειώνεται, άρα το ποσοστό χρέους είναι "καταδικασμένο" να αυξάνεται!

Στο ποδόσφαιρο τελευταία έχει γίνει μόδα οι ομάδες που έχουν χρεοκοπήσει (ΑΕΚ,ΑΡΗΣ,ΟΦΗ κ.τ.λ.) να επιλέγουν τον υποβιβασμό τους
στην Γ' Εθνική,διαγράφονται τα χρέη τους και επανέρχονται σε δύο χρόνια στην Α' Εθνική "καθαρές".

Ο σκλάβος το μόνο που έχει να χάσει είναι τα δεσμά του και ο φτωχός την φτώχεια του! Συμφωνία με μπαμπούλα την φτώχεια, θυμίζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, σχέση απαγωγέα-βιαστή και θύματος.

Ας χάσει όποιος έχει! Ο λαός το μόνο που έχει να χάσει ακόμα είναι η λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει!


Και κάτι τελευταίο! ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΘΕΣ" ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ! Σας μιλώ εκ πείρας!

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.