ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ...δεσμεύομαι να είμαι ο Δήμαρχος όλου του Δήμου Καλαβρύτων, όλης της επαρχίας μας και όλων των Καλαβρυτινών.

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή 26 Μαΐου, με την ψήφο εμπιστοσύνης στον συνδυασμό μας, δώσατε το πρώτο μήνυμα νίκης και ελπίδας.

Με τους 13 δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας που εκλέξατε, με τους 923 παραπάνω ψήφους από τον επόμενο συνδυασμό που μας δώσατε, αναδείξατε, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ξεκάθαρα και με διαφορά, πρώτη δύναμη στις εκλογές, αγγίζοντας την απόλυτη πλειοψηφία.

Όλοι μαζί δώσαμε έναν πολιτικό αγώνα τίμιο και καθαρό.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, καλούμαστε να ξαναβρεθούμε στην κάλπη και με την ψήφο μας να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα μας, το πρόγραμμα που εσείς επιλέξατε, θα αρχίσει να υλοποιείται άμεσα και όλοι ενωμένοι να βαδίσουμε μαζί, χαράσσοντας μία νέα πορεία και προοπτική για όλο το Δήμο Καλαβρύτων.

Σας ζητώ να βάλουμε στην άκρη όσα μπορεί να μας χωρίζουν και να δουλέψουμε γι’ αυτά που μας ενώνουν. Και πιστέψτε με, είναι πολύ περισσότερα.

Ζητώ την θετική σας ψήφο, ανεξάρτητα από το συνδυασμό που επιλέξατε την προηγούμενη Κυριακή και δεσμεύομαι να είμαι ο Δήμαρχος όλου του Δήμου Καλαβρύτων, όλης της επαρχίας μας και όλων των Καλαβρυτινών.

Για να έχουμε όλοι και όλες, περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, καλύτερη καθημερινότητα.

Για να έχουμε μια τετραετία ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.

Θανάσης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.