ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων - Καταδικάζει την απόφαση του Δήμου Καλαβρύτων για το ελληνογερμανικό ταμείο

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ο. Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Καλαβρύτων, σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Ιουλίου 2014 για την αποδοχή της πρότασης της γερμανικής πλευράς(μέσω Φούχτελ) με σκοπό τη χρηματοδότηση δράσεων σε Ελληνικούς δήμους.

 

Ο.Μ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Ιουλίου 2014 για την αποδοχή της πρότασης της γερμανικής πλευράς(μέσω Φούχτελ) με σκοπό τη χρηματοδότηση δράσεων σε Ελληνικούς δήμους στο όνομα της ανάπτυξης, της αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων και άλλων παρόμοιων ψευδεπίγραφων προτάσεων.

Στην ουσία όμως κρύβεται η ενοχή της γερμανικής κυβέρνησης τόσο για τις οφειλές της προς την Ελλάδα όπως το κατοχικό δάνειο όσο και τη σημερινή της στάση στα ζητήματα που απορρέουν από την απαράδεκτη πολιτική της απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Για αυτό η βιασύνη του δημοτικού συμβουλίου πριν καν την ανάληψη εξουσίας από τη νέα δημοτική αρχή, προκαλεί σκέψεις για περεταίρω αρνητικές εξελίξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, έχοντας υπόψη και την ανακοίνωση του εθνικού συμβουλίου διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών με υπογραφές των Μ.Γλέζου και Σ. Ληναίου καταδικάζει την παραπάνω απόφαση του δήμου Καλαβρύτων και απαιτεί να επανέλθει και να επανεξεταστεί το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση της νέας δημοτικής αρχής.

 

Η Ο.Μ. του Δήμου Καλαβρύτων ΣΥΡΙΖΑ            

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.