ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ - Κ. Μάρκου και Κ. Κούκιος οριστικά υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα μετά την πρόταση της Ν.Ε. προς την Κ.Ε

Ο Γιατρός ενδοκρινολόγος Κωνσταντίνος Μάρκου και ο Γιατρός Παθολόγος Κωνσταντίνος Κούκιος, συμπεριλαμβάνονται οριστικά στις προτάσεις της Ν.Ε. Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κ.Ε. του κόμματος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η διαδικασία της κατάρτισης του ψηφοδελτίου, του Νομού Αχαΐας για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Στην πρόταση περιλαμβάνονται και οι δύο βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου ο οποίοι θα συμπεριληφθούν αυτοδίκαια στο ψηφοδέλτιο.

Η απόφαση αυτή, η οποία έρχεται να επαληθεύσει τις πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ, τις οποίες είχαμε δημοσιεύσει σε παλαιότερο άρθρο, (διαβάστε εδώ), πάρθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015. 

Ακολουθεί το δελτίου τύπου της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

ΘΕΜΑ: Πραγματοποιήθηκε το 1ο βήμα της διαδικασίας για την κατάρτιση της πρότασης υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του Νομού Αχαΐας.


 


 

Σήμερα Παρασκευή 2η Γενάρη 2015 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας με θέμα την κατάρτιση πρότασης υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του Νομού Αχαΐας. Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε το 1ο βήμα της διαδικασίας κατάρτισης του ψηφοδελτίου σύμφωνα με το οποίο αποστέλλεται η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόταση της Ν.Ε. προς την Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει τους παρακάτω κατά αλφαβητική σειρά:

α/α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

2

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΙΑ)

3

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

4

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΓΚΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6

ΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

7

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

8

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

9

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

10

ΚΟΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11

ΚΟΥΚΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

12

ΛΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

13

ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

14

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

15

ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

16

ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (ΑΚΗΣ)

17

ΜΠΑΛΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΟΥΖΗ)

18

ΞΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

19

ΣΙΑΗΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

20

ΣΙΜΑΚΗ ΒΑΣΩ

21

ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

22

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

23

ΦΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ο Γιατρός ενδοκρινολόγος Κωνσταντίνος Μάρκου και ο Γιατρός Παθολόγος Κωνσταντίνος Κούκιος, συμπεριλαμβάνονται οριστικά στις προτάσεις της Ν.Ε. Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κ.Ε. του κόμματος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η διαδικασία της κατάρτισης του ψηφοδελτίου, του Νομού Αχαΐας για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Στην πρόταση περιλαμβάνονται και οι δύο βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου ο οποίοι θα συμπεριληφθούν αυτοδίκαια στο ψηφοδέλτιο.


 

Στην πρόταση περιλαμβάνονται και οι δύο βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου ο οποίοι θα συμπεριληφθούν αυτοδίκαια στο ψηφοδέλτιο.

Η τελική επιλογή των εννέα υποψηφίων πλέον των βουλευτών θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση της Νομαρχιακής Επιτροπής με την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ


 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.