Συνεχίζεται η κατάθεση προτάσεων φορέων για τη Μελέτη του Χωροταξικού Σχεδίου από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Ημερίδα Δημόσιου Διαλόγου και Διαβούλευσης επί του Β1 Σταδίου της Μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος (ΝΕΟ Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής).

Στην εκδήλωση διαβούλευσης έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δήμοι, Επιμελητήρια, Σύλλογοι, Φορείς Διαχείρισης, Ενώσεις – Σύνδεσμοι, Σύλλογοι, Αναπτυξιακές Εταιρείες, Ιερές Μητροπόλεις, Υπηρεσίες της Περιφέρειας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ανάδοχοι.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζοντας πως η συμβολή των εμπλεκομένων Φορέων σε αυτό το στάδιο της Μελέτης είναι καθοριστική, πέρα από τη διοργάνωση της ημερίδας έχει καλέσει και για την κατάθεση εγγράφως των απόψεων και των παρατηρήσεών τους για τη παραπάνω μελέτη που έχει εκπονηθεί υπό την επίβλεψη της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ειδικότερα επί των τευχών του Β1 Σταδίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, μετά την αναβολή γνωμοδότησης επί της Μελέτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr ) στις θέσεις (banners) «Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού» και «Παράταση Διαβούλευσης ΠΠΧΣΑΑ», έχουν αναρτηθεί τόσο η μελέτη όσο και άλλες πληροφορίες και οι φορείς μπορούν να εισέρχονται ώστε να ενημερωθούν και ακολούθως, να υποβάλλουν τα έγγραφα με τις προτάσεις τους.

Σε ηλεκτρονική μορφή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dap@pde.gov.gr μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 πμ.

Σε περίπτωση που Φορέας επιθυμεί να αποστείλει έγγραφο επιπλέον σε φυσική (έντυπη) μορφή, αυτό θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής, 26441 ΠΑΤΡΑ, υπόψη κ. Λυκούργου Σταματελάτου, Προϊσταμένου ΔιΑΠ ΠΔΕ και εκπροσώπου της Π.Δ.Ε. στην ομάδα εργασίας για τη παρακολούθηση και αξιολόγηση της εφαρμογής του ΠΠΧΣΑΑ ΔΕ, τηλ. 2613613610, φαξ 2613613605.

Έγγραφα που θα αποσταλούν μετά τη προθεσμία αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας θα συνεδριάσει και πάλι για να λάβει γνώμη επί της Μελέτης στις 21 Μαρτίου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.