Συνάντηση για την «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους» στην Π.Ε. Αχαΐας

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αρμοδίων φορέων για την διαβούλευση και σύνταξη της σύμπραξης που αφορά την πρόταση για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους (Τeba/Fead)» στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση που έχει αποσταλεί και στην οποία θα συμμετέχουν οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καλούνται οι εμπλεκόμενοι να παραβρεθούν αύριο Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 το πρωί στο χώρο συνεδριάσεων που στεγάζεται στο κτίριο της Π.Ε. Αχαΐας στην Πάτρα (Πανεπιστημίου 254, πίσω από το κτίριο της Intracom).

Μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί, οι Ιερές Μητροπόλεις Πατρών, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, οι Δήμοι Ερυμάνθου, Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Πατρέων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΔΕ και οι αντίστοιχες της Π.Ε. Αχαΐας και της έδρας, Νοσοκομεία, Σωματεία, Σύλλογοι, Φορείς, Κέντρα και άλλα Ιδρύματα.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.