ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2016

Μετά την επιτυχή Διοργάνωση του Προκριματικού Γύρου στα Καλάβρυτα, ο ΣΕΠΟΚΕ προγραμματίζει να συνοδεύσει τα παιδιά που ήδη προκρίθηκαν, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στην Ημιτελική Φάση (θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου 'Ρίον' στην Πάτρα) και 23-24-25 Απριλίου 2016, στην Τελική Φάση (θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο 'Άθως Παλλάς' στην Χαλκιδική) του Ομαδικού και Ατομικού Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι 2016, για μαθητές και μαθήτριες Νηπαγωγείων-Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων της Ελλάδος.

Την Διοργάνωση έχει αναλάβει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Αναμένεται να αγωνιστούν περί τα 2550 άτομα από όλη την Ελληνική Επικράτεια, χωρισμένα ανά τάξη φοίτησης. Αξίζει να τονιστεί, ότι οι πρώτες/οι σκακίστριες/στες, θα λάβουν βαθμολογική μοριοδότηση, για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα/Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Πέρυσι ήταν χρονιά κατά την οποία είχαμε και αρκετές διακρίσεις από την περιοχή μας. Φέτος, μετά και από τα μαθήματα που συστηματικά πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του έτους, η αισιοδοξία είναι μεγαλύτερη από πέρυσι. Η συμμετοχή των νέων σκακιστών σε τέτοιες μεγάλες και επίσημες διοργανώσεις, όχι μόνο θα είναι η ανταμοιβή των κόπων τους, αλλά και θα αποτελέσει για αυτά μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον, το όνομα της Ηρωικής/Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης θα ταξιδεύσει παντού.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΟΚΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ Ν.Χ.Ραζής                 Κυριακή Γεωργιάδου

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.