Συγχαρητήρια Επιστολή του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου προς τον Επίσκοπο Κερνίτσης

Ο Παγκαλαβρυτινός σύλλογος Πάτρας απέστειλε την ακόλουθη συνγχαρητήρια επιστολή στον Επίσκοπο Κερνίτσης κ.κ ΧΡΎΣΑΝΘΟ:

Προς

Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης

κ.κ. Χρύσανθο

 

Σεβασμιώτατε,

 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά δεχθήκαμε το χαρμόσυνο μήνυμα της πανάξιας εκλογής Σας ως Επισκόπου Κερνίτσης.

 

Εκ μέρους του διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, των χιλιάδων μελών και εκατοντάδων χορευτών μας, σας απευθύνουμε τις εκ βαθέων ευχές και συγχαρητήριά μας για την ανάδειξή σας εις το αξίωμα του Μητροπολίτου Κερνίτσης.

 

Με βαθειά συγκίνηση για την πανάξια εκλογή Σας, ευχόμεθα ο Θεός να ευλογεί το δύσκολο έργο σας ως Ποιμενάρχη της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού.

 

Η μέχρι τώρα πορεία Σας, ο πνευματικός Σας πλούτος, η ψυχική Σας ευγένεια, η εκκλησιαστική Σας εμπειρία, η εργατικότητά Σας και η καθολική αποδοχή προς το πρόσωπό Σας εγγυώνται μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία προς όφελος όλων των πολιτών.

 

Η χειροτονία σας στην ιστορική Επισκοπή Κερνίτση, την οποία στο παρελθόν υπηρέτησαν Άξιοι Ιεράρχες όπως ο Επίσκοπος Κερνίτσης και Καλαβρύτων Προκόπιος, εκ των συλλειτουργών του Παλαιών Πατρών Γερμανού, κατά την ευλογία του Ιστορικού Λάβαρου στην Αγία Λαύρα για την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης το 1821 σηματοδοτεί την από Θεού ευλογία και ελπίδα όλων ημάς.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα την από Θεού ενίσχυση και σκέπη, για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που από σήμερα αναλαμβάνετε. ΑΞΙΟΣ

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Με βαθύτατο σεβασμό

 

Ο Πρόεδρος

 

 

Αθανάσιος Φραντζής

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.