Στην τελική ευθεία η ομάδα basket του Σοπωτού για την αγωνιστική περίοδο 2016.

Ύστερα από 4 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ομάδας μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, φέτος ήρθε η στιγμή για μια ριζική ανανέωση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
 
Η αρχή έγινε με  την παρουσίαση των νέων αθλητών μας τον Νοέμβριο του 2015.
 
Στην συνέχεια ακολούθησε η σχεδίαση του νέου σήματος της ομάδας μας. Το δύσκολο αυτό έργο ανέλαβε αφιλοκερδώς o φίλος και υποστηρικτής της ομάδας μας κ. Σωτήρης Κακαλέτρης (www.kakaletris.gr). Με την βοήθεια και την καθοδήγηση του προέδρου μας κ. Σταύρου Κουρή, το νέο λογότυπο της ομάδας μας είναι έτοιμο και φέρνει «αέρα ΝΒΑ» στην Γ1 ΕΣΚΑ-Η. Σωτήρη σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!
 
Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή σε μια εποχή έντονης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, φέτος αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρήκαμε συμπαράσταση από επιφανείς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, αναγνωρίζουν τις υγιείς προσπάθειες και συνδράμουν όπου και όπως μπορούν.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι :
 
Μέγας χορηγός της ομάδας μας για το 2016 θα είναι ο κ. Φώτης Κατραούρας (http://www.katraouras.gr/) που μας βοήθησε να φτιάξουμε την καινούργια μας εμφάνιση.
 
Μέγας χορηγός μας θα είναι επίσης και η Πατραϊκή Χαρτοποιία Α.Ε. «ELITE» (www.elite.gr) και ο κ. Ράπτης Ιωάννης, που μας βοήθησε να φτιάξουμε τις φόρμες της ομάδας μας.
 
Χορηγός μας επίσης θα είναι ο κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος (http://www.sb-sport.gr) Καταστήματα Αθλητικών Ειδών που μας βοήθησε να φτιάξουμε τα σετ προπόνησης/warm up.
 
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε την μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη των αθλητών μας Αντώνη Μάρκου και Πέτρου Διαμάντη που χάρη στις ενέργειές τους καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τους χορηγούς μας.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και σας υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
Η συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους! 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.