Στην κορυφή και εφέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Στην κορυφή και εφέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.Εξασφαλισμένη και εγγυημένη η λειτουργία του και την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.

Άλλη μια χιονοδρομική περίοδος, Δεκέμβριος 2015- Μάρτιος 2016, έφθασε στο τέλος της.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το καλύτερο και ομορφότερο Χιονοδρομικό Κέντρο, αναστέλλει τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του, μέχρι την επόμενη χιονοδρομική περίοδο, του Δεκεμβρίου 2016- Απριλίου 2017.

Η χιονοδρομική περίοδος που πέρασε, χαρακτηρίστηκε από την πρωτοφανή, βάσει των καταγεγραμμένων μετεωρολογικών δεδομένων, χαμηλή χιονόπτωση, καθώς και τις ακραίες, για την εποχή, υψηλές, θερμοκρασίες. 

Τα καιρικά φαινόμενα της χειμερινής- χιονοδρομικής περιόδου 2015- 2016, επηρέασαν τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, όπως, βέβαια, επηρέασαν και τη λειτουργία, όλων, των Χιονοδρομικών Κέντρων της Χώρας μας άλλα και της Ευρώπης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, μία δυναμική και αξιόπιστη ανώνυμη εταιρία του Μαρτυρικού και ορεινού Δήμου Καλαβρύτων, παρά, την χρονικά μικρότερη, κατά την τελευταία δεκαετία, χειμερινή περίοδο λειτουργίας του, κατάφερε, με τη Δύναμη, τη Στήριξη και την Αγάπη, των χιονοδρόμων του και επισκεπτών του, την άοκνη, επιμελή, οργανωμένη, με ενιαία και στιβαρή διεύθυνση, σκληρή και δύσκολη, Δουλειά των εργαζομένων του και την Ενίσχυση των ευγενών χορηγών του, να είναι και πάλι στη κορυφή των Χιονοδρομικών Κέντρων και να εξασφαλίσει, από μόνο του, τα, (ίδια), μέσα, για την ασφαλή, αξιόπιστη και τεχνικά και επιστημονικά άρτια συντήρηση του, το καλοκαίρι και την επανέναρξη της λειτουργίας του, το Δεκέμβρη, που ακολουθεί.

Την περιορισμένη χρονικά- δυστυχώς-, χιονοδρομική περίοδο που πέρασε, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, επιπλέον, της γνωστής και διαπιστωμένης ασφαλούς, φερέγγυας και υψηλού επιπέδου παροχής των χιονοδρομικών και άλλων υπηρεσιών του, προσέφερε στους χιλιάδες φίλους του, χιονοδρόμους και επισκέπτες, νέες και εκπληκτικές παροχές, και δυνατότητες:

 

1. Υποδέχτηκε, τη χειμερινή σεζόν, με μία νέα πίστα μήκους 2,7 χλμ., επιπέδου πράσινης πίστας, την πίστα «ΑΡΜΟΝΙΑ», που κατεβαίνει, μέσα από το πανέμορφο δάσος, προσελκύοντας χιονοδρόμους, όλων, των επιπέδων, καθώς και αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο και φανταστικό τοπίο του όρους Χελμού. 

 

2. Καθ´όλη, την περίοδο λειτουργίας του, και από το περίπτερο- εκδοτήρια που διατηρεί στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, ενημέρωνε τους επισκέπτες και χιονοδρόμους για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο, μέσω τηλεόρασης (live tv) έξω από το infokiosk, και εξέδιδε εισιτήρια χιονοδρομίας και επισκεπτών, απευθείας από το κέντρο των Καλαβρύτων. 

 

3. Εξασφάλισε την μετακίνηση, με χαμηλό κόστος, από τα Καλάβρυτα προς το Χιονοδρομικό Κέντρο και αντίστροφα, με αφετηρία την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση, των φίλων και χιονοδρόμων του. 

 

4. Δημιούργησε και λειτούργησε, ένα, πρωτότυπο, αλλά και πρωτοποριακό, online σύστημα e-booking, με αυτόματη αγορά εισιτηρίου και άλλων συνδυαστικών παροχών(διαμονής και διατροφής) από το tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή, σε εξαιρετικά, για την εποχή, χαμηλές τιμές. 

 

Αυτές, οι νέες, πρωτοδιατεθείσες, εφέτος, παροχές και δυνατότητες θα συνεχισθούν και στην νέα χιονοδρομική περίοδο, του Δεκεμβρίου 2016- Απριλίου 2017, συμπληρωμένες και επαυξημένες με επιπλέον, νέες, εκπλήξεις και πάντα, με την εξαιρετική και ασυναγώνιστη αξιοπιστία και το ανεπανάληπτο και μοναδικό, πρώτο όνομα, του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, που είναι συνώνυμο, με το μύθο, το χιονοδρομικό με θέα τη θάλασσα, τον Αρίσταρχο, την ποιότητα, την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την ευγένεια του προσωπικού του.

Ευχαριστούμε και υποκλινόμαστε, στους αμέτρητους, χιλιάδες, φίλους μας, χιονοδρόμους και επισκέπτες, που μας στηρίζουν πάντα, και μας στήριξαν και εφέτος, ζητούμε την κριτική, τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους για παραλείψεις, που, τυχόν, διαπίστωσαν, ώστε να τις διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Ευχαριστούμε, τους εργαζομένους, νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, των Καλαβρύτων και των γύρω χωριών, που έδωσαν και δίνουν, με εργατικότητα και ζήλο, ένα κομμάτι του εαυτού τους (την παροχή της πνευματικής και χειρωνακτικής εργασίας τους) στο να ανεβούμε και εφέτος στην κορυφή και να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία μας.

Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε, τους ανιδιοτελείς και ευγενικούς χορηγούς μας, που μέσα στην οικονομική κρίση, στηρίζουν και χορηγούν, μία αγωνιζόμενη, δυναμική χιονοδρομική επιχείρηση, που προσφέρει, πολλά, στην ανάπτυξη της, τοπικής και ευρύτερης, οικονομίας και κοινωνίας.

Ευχόμαστε σε όλους, υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και προκοπή, Καλή Ανάσταση, Καλό Καλοκαίρι και αισιόδοξοι, ανανεωμένοι και δυνατοί, να ξαναβρεθούμε, στις πανέμορφες πλαγιές του μυθικού Χελμού, το Δεκέμβρη.

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. ΟΤΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.