Στην κατάμεστη πλατεία της Κλειτορίας η εκδήλωση των Κλειτορολευκασίων Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη επιτυχία είχε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας «Ο ΧΕΛΜΟΣ», με τη συνδρομή και τη στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, το Σάββατο 9 Αυγούστου, το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας, Βασίλης χρόνης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Αργύρης Αγγελόπουλος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τα ονομαστά χορευτικά συγκροτήματα της Σχολής «Κατσίκη», από την Πάτρα και η ορχήστρα από ντόπιους τραγουδιστές και οργανοπαίκτες (Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, Λάκης Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Μπράβος, κ.α.) εντυπωσίασαν τους κατοίκους και επισκέπτες της Κλειτορίας, που, κυριολεκτικά, γέμισαν την πλατεία και συμμετείχαν και απόλαυσαν αυτή την εξαιρετική εκδήλωση – πανηγύρι.

Παρόντες και συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ήταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λζουράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμος Κοντογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Κλειτορίας, Βασίλης Καρράς και Καλαβρύτων, Δημήτρης Χουλιάρας, η βοηθός Δημάρχου, Χρύσα Παπαδάτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτήρης Δουκλιάς και Γιώργος Παπακανέλλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειτορίας, άλλοι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκρπόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια.


 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.