Σπάνια εμπειρία για τον συμπατριώτη μας Βασίλη Κοκκότη

Ο Βασίλης Κοκκότης έζησε μια σπάνια εμπειρία! Γνώρισε από κοντά και για κουβέντα αλλά και για ride στο Verbier, legends του snowboarding όπως οι ο Jeremy Jones , DCP , Romain De Marchi , JP Solberg, στο ετήσιο meeting των εταιριών Jones , YES , Nidecker , Slash , NOW στο Leysin της Ελβετίας.

«Από τις 11 εως 13/12 ειχα την χαρά να παρευρεθώ στο ετήσιο sales meeting των εταιριών Jones , YES , Nidecker , Slash , NOW στο Leysin της Ελβετίας .Εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση των μοντέλων 2015-16 είχα την χαρά για 3 μέρες να συναναστραφώ με κορυφαίους riders όπως ο Jeremy Jones , DCP , Romain De Marchi , JP Solberg και GiGi με αποκορύφωμα το Σάββατο που ανεβήκαμε όλοι μαζί στο Verbier. Ήταν μια εμπειρία ζωής να αλωνίζεις όλο το βουνό σαν μια παρέα με τόσο σπουδαίους riders σχεδόν όλη την ημέρα έστω και με τα σκι σου μιας και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να τους ακολουθώ στον ίδιο ρυθμό. Το χιόνι βοήθησε ελάχιστα στο off pist όμως οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν να στήνουν απίστευτα πράγματα στο πουθενά. Τόσο με τον DCP οσο και με τον Jeremy μιλήσαμε αρκετά για την Ελλάδα . Ο Jeremy μου είπε πως θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και με ρώτησε λεπτομέρειες για τα βουνά , την περίοδο που είναι καλύτερη κτλ. Τον διαβεβαίωσα πως αν πραγματοποιηθεί αυτό θα χαρούν πολύ όλοι οι Fun του στην Ελλάδα που δεν είναι λίγοι»

O Βασίλης Κακκότης είναι αντιπρόσωπος των snowboard brands YES & NOW μέσω των καταστημάτων του skibill.gr & 3sixty.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.