Σωματείο Πολυτέκνων Καλαβρύτων: Διανομή ρυζιού & Θεώρηση βιβλιαρίων


ΣΩΜΑΤΕΙΟ    ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ    ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
25001  Καλάβρυτα   Αχαΐας
Τηλ ( 26920 )  22.346 – 23.043 – 24.515 - Fax (26920) 23.042
Α.Φ.Μ. 090340906    Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
e-mail:xarilaosermeidis@gmail.com

 

Στις 24 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και από ώρα 11:00 π.μ. έως 14:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή ρυζιού στις Πολύτεκνες οικογένειες οι οποίες είναι μέλη στο Σωματείο μας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μόνο την προαναφερόμενη ημερομηνία γιατί δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα.

Όσοι δικαιούχοι δεν προσέλθουν για να παραλάβουν την ποσότητα που δικαιούται, η ποσότητα αυτή θα διανεμηθεί στις πολυπληθέστερες και έχοντες μεγαλύτερη ανάγκη πολύτεκνες οικογένειες, αμέσως μετά το τέλος της διανομής.

Μέλη στο Σωματείο θεωρούνται (βάσει του εγκεκριμένου μας καταστατικού) όσοι έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους έως και τον προηγούμενο χρόνο.

Όσοι δεν έχουν προλάβει έως σήμερα να διακανονίσουν τις υποχρεώσεις τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στο κινητό τηλέφωνο του σωματείου μας, ώστε να μην στερηθούν την παροχή σε ρύζι.

Κατά την ημέρα της διανομής δεν πραγματοποιούνται θεωρήσεις βιβλιαρίων.

Μπορούν όμως τα μέλη να προσκομίσουν και τα δύο (2) βιβλιάρια των γονέων και όποιο βέβαια βιβλιάριο τέκνου θέλει θεώρηση και καταβάλλοντας τις οφειλόμενες υποχρεώσεις τους, να μην στερηθούν την παραλαβή του ρυζιού.

Τα βιβλιάρια θα παραλάβουν θεωρημένα την επόμενη εβδομάδα σε συνεννόηση με την γραμματεία.

Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην θεώρηση των βιβλιαρίων καθώς και στις υποχρεώσεις της Πολύτεκνης οικογένειας απέναντι στο Σωματείο από τη 1η Ιανουαρίου 2013.

Η προσκόμιση των βιβλιαρίων θα γίνεται στο γραφείο του Σωματείου και από εκεί, κατά σειρά προτεραιότητας, έχοντας τον αύξοντα αριθμό προσέλευσης θα πηγαίνουν οι δικαιούχοι στην αποθήκη του σωματείου για να παραλαμβάνουν την ποσότητα που δικαιούνται.

ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Η θεώρηση των βιβλιαρίων έχει ήδη ξεκινήσει, όπως πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Για φέτος ξεκίνησε από τις 25-12-2015.

Πραγματοποιείται δε κάθε χρόνο, με τις ίδιες διαδικασίες που έχουν ανακοινωθεί από την 1η Ιανουαρίου 2013. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.

Τονίζουμε για μια ακόμα φορά προς διευκόλυνση της Πολύτεκνης οικογένειας, να μην προσκομίζετε τελευταία στιγμή τα βιβλιάρια για θεώρηση, δηλαδή όταν τα έχετε άμεση ανάγκη, αφού έτσι και αλλιώς δεν τα χρησιμοποιείτε γιατί δεν είναι θεωρημένα.

Μπορείτε με τους παρακάτω τρόπους να διευκολυνθείτε:

α) Επικοινωνώντας με την γραμματεία του σωματείου ενημερώνεστε άμεσα για τις υποχρεώσεις σας προς το σωματείο.

β) Στείλετε με όποιο άτομο θέλετε τα βιβλιάριά σας ( και τα δύο (2) των γονέων) για θεώρηση αφού έχετε επισυνάψει το οφειλόμενο ποσό.

γ) Προς διευκόλυνσή σας μπορούν να σταλούν τα βιβλιάρια θεωρημένα ταχυδρομικά στην διεύθυνση κατοικίας σας. Παρακαλούμε να μας έχετε αποστείλει τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσή σας, καθώς και τον ταχυδρομικό κώδικα.

Δεν πραγματοποιείται θεώρηση, με την προσκόμιση του ενός μόνο βιβλιαρίου γονέα, πόσο μάλλον η θεώρηση βιβλιαρίου τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, αν δεν θεωρηθούν πρώτα τα βιβλιάρια των γονέων.

Εάν υπάρχουν εκκρεμείς προηγούμενες οφειλές, υπάρχει δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο για διακανονισμό τους.

Μεγάλη βοήθεια έχουν οι πολύτεκνες οικογένειες της περιφέρειάς μας από τα ΚΕΠ Κλειτορίας, Αροανίας και Καλαβρύτων.

Ιδιαίτερα οι νέες εγγεγραμμένες πολύτεκνες οικογένειες εξυπηρετούνται μέσω των ΚΕΠ και από την μεριά της Κλειτορίας, από τα άτομα που εργάζονται στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι».

Θέλουμε δε από αυτό το βήμα να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ Κλειτορίας, Αροανίας και Καλαβρύτων καθώς και τα άτομα που είναι στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» στην Κλειτορία για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Σωματείο μας.

Ενημέρωση πλέον έχουν οι πολύτεκνες οικογένειες και από τους ιερωμένους του Δήμου Καλαβρύτων οι οποίοι ενημερώνονται από την διοίκηση του σωματείου μας, για διάφορα θέματα που αφορούν την πολύτεκνη οικογένεια και με την σειρά τους ενημερώνουν έγκαιρα τις πολύτεκνες οικογένειες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε, μην αφήνετε τελευταία στιγμή την θεώρηση των βιβλιαρίων. Επίσης επειδή πολλές οικογένειες ευρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τα γραφεία μας που ευρίσκονται στα Καλάβρυτα, πριν ξεκινήσετε επικοινωνήστε πρώτα με τον υπεύθυνο γιατί, την ημέρα που εσείς έρχεστε για δουλειές σας στα Καλάβρυτα μπορεί να απουσιάζει.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου μας προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους όπως πολύ καλά γνωρίζετε.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6946.17.58.53

Ο Πρόεδρος 

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Καλογερόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.