ΣΕΠΟΚΕ-Προσφορά στους συμμετέχοντες στους Rapid ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2014

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, μετά από ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ. Απόφασης 180/2014) και τουΥπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 176124/Γ7-30-10-2014), διοργανώνει (5-6/12/14) υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αρ. Απόφασης 94124/27-09-2014), με την στήριξη των Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ)-Φορέων-Συλλόγωνκαι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ), τον

 

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ

και τους

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Rapid

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθούν και σημαντικές παράλληλες Εκδηλώσεις, όπως Εκθέσεις (“Σκακιστικού Σκίτσου Ξένων Γελοιογράφων”-“Αθλητικού Γραμματοσήμου”- “Αρχειακού Φωτογραφικού και ΔημοσιογραφικούΥλικού”-“Σκακιστικού Βιβλίου”- “Χειροτεχνιών Περιθαλπομένων ΚΕΔΙΚ”), Τιμητικές Διακρίσεις, Βραβεύσεις Απονομές κλπ.

Μετά από συνεργασία με τον πολύ γνωστό Συγγραφέα και Προπονητή Σκάκι - Ομηρικό Ερευνητή - Γεωλόγο Νίκο Καμπάνη, σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στους ως άνω Πανελλήνιους Σκακιστικούς Αγώνες Σκάκι, θα προσφερθούν δωρεάν (προσφορά του ιδίου) από ένα τεύχος του Αφιερώματος στα εξήντα χρόνια του Ανατόλι Κάρποφ. Πρόκειται για λίαν καλαίσθητο και καλόδετο πόνημα, με έγχρωμο εξώφυλλο και πολυτελή εκτύπωση, που ασχολείται συστηματικά και τεκμεριωμένα με έναν από τους μεγαλύτερους σκακιστές, που διετέλεσε Παγκόσμιος Πρωταθλητής (1975, 1978, 1981, 1984 και 1993-1999) και έχει γράψει την δική του μεγάλη ιστορία στα σκακιστικά δρώμενα. Εμπεριέχονται αναλυμένες και σχολιασμένες παρτίδες του Κάρποφ, καθώς και στοιχεία από την πλούσια βιογραφία του.

Ο ΣΕΠΟΚΕ, πιστός στις προσπάθειές του για εξάπλωση τόσο του Ζατρικίου και γενικότερα του Αθλητισμού όσο και του Πολιτισμού, συνεχίζει τις ενέργειές του, προς όφελος των νέων μας και σφαιρικότερα της Καλαβρυτινής (και όχι μόνον) κοινωνίας.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.