Σε ρυθμούς «Let’s do it Greece» η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Τη Δευτέρα ξεκινά η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ήδη κινείται σε ρυθμούς «Let’s do it Greece» με αποκορύφωμα την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Πανελλήνια Περιβαλλοντική Εκστρατεία, με δεκάδες δράσεις να έχουν ήδη δηλωθεί σε κάθε γωνιά και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων.

Η αρχή γίνεται από την ερχόμενη Δευτέρα με την «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού», από τις 11 έως και τις 15 Απριλίου, η οποία με την έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, θα υλοποιηθεί σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με τη συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος, με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης.

Οι συμμετοχές για τις 17 Απριλίου είναι ήδη πολλές και όλα δείχνουν ότι και φέτος η Δυτική Ελλάδα θα φωνάξει δυνατά Let’s do it Greece, δίνοντας και πάλι το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας.

Μοναδικός στόχος είναι η μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες.

Μπορείτε να δείτε τον ενημερωμένο Χάρτη Δράσεων Let’s Do It Greece 2016 στη Δυτική Ελλάδα στο σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/0B-_-9DFsudfMZDdkMFhYTklXUGc/view?usp=sharing

Συνεχίστε να μας δηλώνετε τις δράσεις σας με email στη διεύθυνση letsdoit@pde.gov.gr ή με fax στους αριθμούς 2613- 613 532 και 2613-613 634 (μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο https://drive.google.com/file/d/0B-_-9DFsudfMamJjR3JXTG1PLUk/view?usp=sharing).


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.