Σε Κινεζικά χέρια περνάει το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Μετά το ταξίδι του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γ.Λαζουρά στις αρχές Μαρτίου στην Ευρώπη και τις διαδοχικές επαφές του με ομίλους Ρωσικών, Γαλλικών και Κινεζικών συμφερόντων οριστικοποιήθηκε η πώληση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Η τελική επιλογή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KalavrytaNet είναι οι κινέζοι οι οποίοι θα είναι από το 2018 οι νέοι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στον Χελμό. 

Στον σχεδιασμό του Κινεζικού ομίλου China National Chemical Corporation, πιο γνωστή ως ChemChina βρίσκεται η αναβάθμιση των αναβατήρων και η πρόσθεση οκτώ ακόμα, η τοποθέτηση μόνιμης μηχανής τεχνητού χιονιού και επί πλέον η κατασκευή ξενοδοχείου 200 κλινών, σκόρπιες αυτόνομες κατοικίες, χώροι πρασίνου και ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο με σκοπό την προσέλκυση μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων για προετοιμασία.

Πριν το Πάσχα αναμένεται να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα αντιπροσωπεία του Κινεζικού Ομίλου, όπου σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, αναμένεται να μάθουμε το κόστος της αγοράς, καθώς και αναλυτικά τα επενδυτικά σχέδια των νέων ιδιοκτητών του Χ.Κ.Κ.

Στα μελλοντικά σχέδια των Κινέζων, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του KalavrytaNet, είναι η σύνδεση του χιονοδρομικού με τα Καλάβρυτα, μέσω της συνέχισης της γραμμής του οδοντωτού

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.