Σε άλλο ''επίπεδο'' η νέα Πρόεδρος Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος

Ανάληψη καθηκόντων προεδρίας της νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος η Χριστίνα Τσίγκα

Κατόπιν της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η επιτροπή της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας εξέλεξε ομόφωνα στη θέση της Προέδρου την δημοσιογράφο Τσίγκα Χριστίνα.

Η νέα πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας μετά την ανάληψη των καθηκόντων της δήλωσε : «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νίκο Νικολόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλη αυτή τη χρονική περίοδο της συνεργασίας μας. Αυτό που μπορώ να δεσμευτώ από την πλευρά μου είναι ότι θα καταβάλλω τη μέγιστη προσπάθεια να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στα καθήκοντα που μου ανέθεσαν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες. Αισθάνομαι το βάρος και την ευθύνη της αποστολής μου. Κάθε αρχή και δύσκολη, είμαι όμως αισιόδοξη ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και να επωμιστώ αυτή την ευθύνη».

Χριστίνα Τσίγκα

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.