ΨΩΦΙΔΑ: Αυστηρή προειδοποίηση Παπαδόπουλου προς... ημέτερους εργολάβους!

Στη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ στην Ψωφίδα, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, παρουσίασε χτες (Κυριακή 19 Μαΐου 2019), τους υποψήφιους του συνδυασμού του και αναφέρθηκε στους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του και ειδικά στους τομείς που αφορούν την περιοχή, “με σκοπό την ανάπτυξη της έσω χώρας, του δήμου μας” όπως χαρακτηριστικά είπε.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε,

  • Στον ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ και τη δημιουργία Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή της Δάφνης, το οποίο θα στελεχωθεί με ειδικούς επιστήμονες και θα πρωτοστατήσει στη δημιουργία ομάδων αγροτών/παραγωγών για να συντονίσει το σύνολο του πρωτογενή τομέα στην παραγωγή, έρευνα αγοράς, τυποποίηση και διάθεση προϊόντων, ώστε να δημιουργηθεί στην εγχώρια & ξένη αγορά, ¨Ράφι προϊόντων επαρχίας Καλαβρύτων¨.

  • Στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και τη δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου και Συνεδριακού Κέντρου στην Ψωφίδα, με σκοπό την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και την σύνδεση με την Αρχαία Ολυμπία.

  • Στις ΥΠΟΔΟΜΕΣ και τη σθεναρή διεκδίκηση και αξιοποίηση κάθε προγράμματος εθνικού ή ευρωπαϊκού, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των χωριών μας και της 111 και τη Δημιουργία Τοπικού Χωρικού Σχεδίου με χρηματοδότηση μέσω του Πράσινου Ταμείου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην νυν δημοτική αρχή και στο γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, αλλά αντιγράφει αποσπασματικά αυτό του συνδυασμού του κ. Παπαδόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, “Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι η παρούσα δημοτική αρχή, ακούει τις προτάσεις μας και τις αναγγέλλει για δικές της. Πάντως μέχρι σήμερα δεν είδα πουθενά το πρόγραμμά τους. Μπορεί να το ανακοινώσουν τις επόμενες μέρες. Οψόμεθα.( Θα δούμε) Τώρα, αφού μέχρι σήμερα χρησιμοποιούν το δικό μας, σίγουρα είναι καλό”.

Έστειλε αυστηρή προειδοποίηση στους ημέτερους εργολάβους που λυμαίνονται το Δήμο, διαχωρίζοντάς τους από τους βιοπαλαιστές και μεροκαματιάρηδες λέγοντας ότι, “τα έργα με απευθείας αναθέσεις, έστω και της τελευταίας στιγμής, είναι επ΄ ωφελεία των δημοτών. Αφού τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα, διεκδικείστε τώρα, μέχρι την άλλη Κυριακή. Θα τα κάνει. Παπάς κρεμάμενος έγραφε κι΄ απόγραφε. Να ξεκαθαρίσουμε όμως, ξέρουμε τους ημέτερους εργολάβους, που λυμαίνονται το δήμο. Ξέρουμε και τους βιοπαλαιστές που ψάχνουν μεροκάματο. Αλλά να ξέρουν οι ημέτεροι εργολάβοι: για να πληρωθούν αυτά τα έργα, θα γίνει έλεγχος μέχρι το τελευταίο κυβικό εκατοστό μπετόν. Για να μη μας πουν ότι δεν ήξεραν. Βέβαια για τα εικονικά τιμολόγια, αυτά θα πάρουν άλλο δρόμο”.

Τέλος έκλεισε την ομιλία του, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από το κοινό λέγοντας ότι, “Η χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση, φίλες και φίλοι, είναι στάση ζωής και πολιτική απόφαση. Τη στάση ζωής μου τη ξέρετε. Πολιτική απόφαση είναι η δέσμευση όλων των συνεργατών μου”.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.