Ψήφισμα Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων για το θάνατο του Νίκου Τζένου

Με την αγγελία του θανάτου του Νικολάου Τζένου, Δικηγόρου Καλαβρύτων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων, συνήλθε, έκτακτα, την 9η Μαΐου 2015, ημέρα Σαββάτο και ώρα 12.00 και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:


 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων, μετά το θλιβερό γεγονός της αναγγελίας του θανάτου του Νικολάου Τζένου, στις 9 Μαΐου 2015, Δικηγόρου Καλαβρύτων, λαμβάνοντας υπόψη του:

1.Την πολύχρονη προσφορά του, ως ενεργός και δραστήριος δικηγόρος της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων και στην ευρύτερη περιοχή και ως διατελέσαντας Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Αχαΐας, Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαβρύτων, Πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ποιότητας Ζωής (Δ.Ε.Π.Α.ΠΟ.Ζ.) Δήμου Καλαβρύτων και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πρασίνων. 

2. Το καθημερινό, ακούραστο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του, για την επίλυση των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων του τόπου και των κατοίκων μας, ιδιαίτερα των προβλημάτων κοινωνικού χαρακτήρα, τα οποία αντιμετώπιζε με παραδειγματική ευαισθησία και κατανόηση.

3. Την εκτίμηση, την αποδοχή και το σεβασμό, με τον οποίο αντιμετώπιζαν, όλοι, όσοι τον γνώριζαν, καθώς και το κύρος και τη βαρύτητα που εξέπεμπε η μαχητικότητα, με την οποία αγωνιζόταν πάντα για την απονομή δικαιοσύνης, τα συμφέροντα των συνανθρώπων μας, του τόπου μας και της πατρίδας μας, γενικότερα.

4. Τη πολύτιμη προσφορά του, στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία, ως καταξιωμένος και εξυπηρετικός δικηγόρος, ως ενεργός και δραστήριος πολίτης και ως συνετός οικογενειάρχης.


 

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

2. Να παραστεί, σύσσωμος ο Σύλλογος, στην εξόδιο ακολουθία του.

3. Να κατατεθεί, εκ μέρους του Συλλόγου, αντί στεφάνου, στη σωρό του, χρηματικό ποσό στον Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων.

4. Να καταθέσει πρόταση στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ονομασθεί δρόμος, πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου, σε «ΟΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΖΕΝΟΥ».

5. Να αποκτήσει το ψήφισμα αυτό, ευρύτερη δημοσιότητα.


 

Ο Πρόεδρος

 

Ιωάννης Δαφαλιάς

Η Γραμματέας

 

Φωφώ Σκρουφούτα


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.