ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ : Να ένας σύλλογος που έβαλε τα γυαλιά σε όλους !!!!

Η καλή διάθεση και ο υγιής προσανατολισμός είναι αυτά που λείπουν από τους πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην επαρχία Καλαβρύτων.Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το οικονομικό ύψος της βοήθειας που μπορεί να προσφερθεί αλλά είναι η ιδέα της Ένωσης Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων Πλανητέρου που με τις μικρές της δυνάμεις έβαλε τα γυαλιά σε πολύ πιο εύρωστους και έδειξε τον δρόμο. Πολλά συγχαρητήρια και από το kalavrytanet. Θα είμαστε παρόντες σε κάθε τέτοια προσπάθεια και θα δίνουμε με χαρά όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε. 

Ευχαριστήρια επιστολή  απέστειλε η διεύθυνση του Κ.Υ.Κλειτορία και ο διευθυντής της κ Ευγένιος Χαικάλης στον Πρόεδρο της Δ.Ε.της Ένωσης Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων Πλανητέρου. κ Ηρώδη Μητσόπουλο εκφράζοντας τις ευχαριστίες για την προσφορά τόσο για Ιατροφαρμακευτικό υλικό αλλά και για την προμήθεια του Τροχήλατου Πιεσόμετρου.

Ευχαριστήρια επιστολή

κ. Πρόεδρε

Εκ μέρους των εργαζόμενων του Κ.Υ. Κλειτορίας, και εμού προσωπικά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες για την στήριξη που παρείχατε στο Π.Ι. Πλανητέρου και στο Κέντρο Υγείας.

Με την ευγενική σας χορηγία σε ιατροφαρμακευτικό υλικό προς το Π.Ι. Πλανητέρου, και ενός επαγγελματικού πιεσόμετρου προς το Κ.Υ. Κλειτορίας, συμβάλλατε στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στην περιοχή μας.

Η ευγενική σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτό το καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις προς όλους μας.

Η ενέργεια σας αυτή κ. Πρόεδρε αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και εσάς προσωπικά.

Θα ήθελα να τονίσω την άμεση κινητοποίηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης  κ. Παπαϊωάννου όταν πληροφορήθηκε τις ελλείψεις μας.

 

               Με τιμή

Ο Δ/ντής του Κ.Υ. Κλειτορίας

Ευγένιος Χαικάλης

 

fvtokalavrytapress

                 

mhtsopoylos

Πρόεδρο της Δ.Ε. κ Ηρώδης Μητσόπουλος

planhteroy piesometro

Δ/ντής του Κ.Υ. ιατρός κ Ευγένιος Χαικάλης

plant1

Ιατρείο Πλανητέρου

farmaka

Αντιπρόεδρος κ Απόστολος Παπαϊωάννου

ιατρός  Γεωργία Κωτσέλα.

 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.