Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Τον Ιούνιο το πρώτο Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης

Η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα - Παράρτημα Πάτρας (ΕΛΕΑΝΑ), την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα (ΕΕΑΣΚΠ) και τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Αχαΐας «ΑγκαλιάΖΩ», συνδιοργανώνουν το Πρώτο Φεστιβάλ Υγείας Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Ήδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συλλόγων «ΕΛΕΑΝΑ», «ΕΕΑΣΚΠ» και «ΑγκαλιάΖΩ», κατά την οποία αποφασίστηκε η στενή συνεργασία όλων με μόνο σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την πρόληψη.

«Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με τρεις μείζονος σημασίας συλλόγους και υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, διοργανώνει αυτό το φεστιβάλ Υγείας, στο οποίο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε χιλιάδες συμπολίτες μας. Η πρόληψη είναι σημαντική για την υγεία μας, ενώ με το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, παιχνιδιών και εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνει το Φεστιβάλ, αναδεικνύεται μια καλή ευκαιρία τόνωσης της σωματικής, αλλά και της ψυχικής υγείας για όλους, μικρούς και μεγάλους» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αντ. Χαροκόπος.

Στη συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν οι Δημήτριος Μπάλλας (ΕΕΑΣΚΠ), Μάχη Σαλαμαλίκη (ΕΛΕΑΝΑ) και η Μαργαρίτα Καραγιώργου (ΕΕΑΣΚΠ).

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν:

• Ενημερωτικά περίπτερα από συλλόγους της περιοχής του Ν. Αχαΐας με την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών.

• Δωροεκθέσεις - Μπαζάρ των συνδιοργανωτών

Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• Διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα.

• Αθλήματα, όπως αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, σκάκι, τάβλι, άλλα επιτραπέζια παιχνίδια.

• Θέατρο Σκιών.

Να σημειωθεί πως το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από το Χορευτικό και Καλλιτεχνικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων, καθώς και την ορχήστρα του Δήμου Πατρέων.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.