Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Την ερχόμενη Δευτέρα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και ώρα 3 μ.μ. το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).

Μεταξύ των θεμάτων που συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος Αναστασία Τογιοπούλου, είναι η έγκριση της 1ης τροποποίησης του ετήσιου επενδυτικού προγράμματος 2015 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας χρηματοδοτούμενου από τους Κ.Α.Π. και χρηματοδότηση έργων Κ.Α.Π. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, η έγκριση ένταξης του νέου έργου, με τίτλο «Εργασίες επισκευών – συντηρήσεων εγκαταστάσεων Θεάτρου Δάσους Δρούβα Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας» και η έγκριση ένταξης της νέας μελέτης με τίτλο «Μελέτη διερεύνησης και αντιμετώπισης κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ν. Ηλείας».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.