Περιφέρεια: Άμεσα η τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να έχει έλθει προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας ο νέος τροποποιημένος κανονισμός λειτουργίας του Σώματος, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε η Πρόεδρος Αναστασία Τογιοπούλου με εκπροσώπους των παρατάξεων.

«Στόχος μας με την τροποποίηση είναι να έχουμε είναι έναν Κανονισμό σύγχρονο και ρεαλιστικό, απαγκιστρωμένο από τις νομοθετικές αγκυλώσεις, ο οποίος θα είναι προσαρμοσμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας» επεσήμανε η κυρία Τογιοπούλου προσθέτοντας πως «θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια σε όλα και το βήμα να είναι ελεύθερο για όλες τις παρατάξεις και τους Περιφερειακούς Συμβούλους».

Όπως αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση πλέον θα γίνεται ακόμα πληρέστερη ενημέρωση μέσω διαδικτύου και θα υπάρχει επιπλέον ηλεκτρονική επικοινωνία, τόσο για τις επερωτήσεις όσο και για τις εισηγήσεις που θα τίθενται στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Αυτό που προσπαθούμε είναι να δίνεται η δυνατότητα στους Συμβούλους να εκφράζουν την άποψή τους χωρίς χρονικούς περιορισμούς, όπως τίθενται τώρα από τον Κανονισμό» κατέληξε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατά τη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν βελτιωτικές προτάσεις για την τροποποίηση στον Κανονισμό Λειτουργίας, κάτι που θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και άμεσα θα τεθεί προς έγκριση στο Σώμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Γαβριηλίδης, από την «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας» Κωνσταντίνος Κοτσιλιάνος, από την «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Γιώργος Κανέλλης και από την «Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα» Χρήστος Ρήγας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.