Παύλος Σατολιάς: Διευκρινήσεις σχετικά με δημοσίευμα του kalavrytanet

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το  KALAVRYTANET ο πρόεδρος του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων  κ. Παύλος Σατολιάς αναφερόμενος στο δημοσίευμα μας με τίτλο ''Τα ''άκουσε'' στα Καλάβρυτα αν.υπουργός Τρ. Αλεξιάδης από κτηνοτρόφους'' προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με την επίσκεψη του αν. Υπουργού στον συνεταιρισμό σήμερα το πρωί.

Ο κύριος Σατολιάς είπε ότι η επίσκεψη του υπουργού πραγματοποιήθηκε μετά την συνάντηση στο δημαρχείο με σκοπό να ενημερωθεί ο υπουργός για μια υγιή μονάδα της περιοχής μας η οποία συνδέεται με την επιβίωση μεγάλου αριθμού κτηνοτρόφων. Στην συνάντηση που προηγήθηκε αλλά και κατά την επίσκεψη στον χώρο της μονάδας, τόσο από τον ίδιο όσο και από τον κ. Λαζουρά υπήρξε η ευκαιρία να αναδειχθούν θέματα και να γίνουν προτάσεις που σχετίζονται με τα προβλήματα των κτηνοτρόφων. Για το επίμαχο θέμα του αποκλεισμού της εισόδου από κτηνοτρόφους διευκρίνισε ότι οι συγκεντρωμένοι ήταν μόλις τέσσερις, εκ των οποίων δυο συνεταιριζόμενοι και δυο μη συνεταιριζόμενοι. Επίσης ότι ο υπουργός εισήλθε από την κεντρική είσοδο και δεν υπήρξε καμία ενόχληση πέραν των φυσιολογικών διαμαρτυριών από ανθρώπους που μαζί με όλους τους Έλληνες πλήττονται από την οικονομική κρίση. Τελειώνοντας ανέφερε ότι σέβεται το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται και να εκφράζουν την άποψή τους, εξάλλου ακριβώς αυτό έκανε και ίδιος,κατά την συνάντηση, προτάσσοντας το συμφέρον των συνεταιρισμένων κτηνοτρόφων των Καλαβρύτων.

Θα ακολουθήσει λεπτομερής ενημέρωση με σχετικό έγγραφο που θα μας αποσταλεί το οποίο φυσικά θα δημοσιεύσουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.