ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από ΔΑΦΝΗ: Ο ισολογισμός του 2009 είναι ισοσκελισμένος. Όσες είναι οι οφειλές, τόσο είναι και το ταμειακό υπόλοιπο!

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, τόσο σε παλμό όσο και σε αριθμό συγκεντρωμένων, που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στη Δάφνη, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος και τους υποψήφιους του συνδυασμού του.

Ζήτησε τη στήριξη των κατοίκων του Δήμου προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις αυτές, αναφέρθηκε στην έλλειψη προγράμματος από άλλους συνδυασμούς και σε φωτοτυπίες, fake news και προκατασκευασμένα δημοσιεύματα που διακινεί η απερχόμενη δημοτική με σκοπό την παραπληροφόρηση. “Αυτό είναι το πρόγραμμά τους. Τάζουν τα πάντα. Την άμμο της θάλασσας. Γιατί; Μήπως θα τα κάνουν; Μήπως θα βγουν;” είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις συνυποψήφιων του ότι το 2009 παρέδωσε το Δήμο Καλαβρύτων χρεωμένο, επικαλέστηκε τον ισοσκελισμένο ισολογισμό εκείνης της χρονιάς και είπε σχετικά: “Θα αναφέρω μόνο, ότι τον παρέδωσα χωρίς χρέος. Και ας λένε ότι τον παρέδωσα χρεωμένο. Πότε μιλάνε για ένα εκατομμύριο ευρώ, πότε για δύο. Την απάντηση την έδωσα την Κυριακή στην Ψωφίδα, τη δίνω και σήμερα από, από τη Δάφνη : Ο ισολογισμός του 2009 είναι ισοσκελισμένος. Για να το πω αναλυτικά και να γίνει κατανοητό, όσες είναι οι οφειλές, τόσο είναι και το ταμειακό υπόλοιπο του δήμου, το οποίο ήταν κατατεθειμένο στις τράπεζες στις 31/12/2009.

Αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην ίδρυση γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή της Δάφνης, το οποίο θα στελεχωθεί με ειδικούς επιστήμονες και θα πρωτοστατήσει στη δημιουργία ομάδων αγροτών/παραγωγών για να συντονίσει το σύνολο του πρωτογενή τομέα στην παραγωγή, έρευνα αγοράς, τυποποίηση και διάθεση προϊόντων, ώστε να δημιουργηθεί στην εγχώρια & ξένη αγορά ¨Ράφι προϊόντων επαρχίας Καλαβρύτων¨, την επένδυση των 2 εκατ. ευρώ του Συνεταιρισμού για την κατασκευή Μονάδας Παραγωγής Ζωοτροφών, στη Χόβολη, με σκοπό την “ισόρροπη ανάπτυξη της μέσα χώρας” όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τέλος έκλεισε την ομιλία του με τη φράση: “Η χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση, φίλες και φίλοι, είναι στάση ζωής και πολιτική απόφαση. Τη στάση ζωής μου τη ξέρετε. Πολιτική απόφαση είναι η δέσμευση όλων των συνεργατών μου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.