Οι προτάσεις του Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων προς τον Αναπληρωτή Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση

Συνάντηση έγινε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 μελών Δημοτικού συμβουλίου φορέων και εκπροσωπων του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, με τον Υπ. Προστασίας πολίτη Γ. Πανουση, παροντος του αρχηγού της αστυνομίας , του Περιφερειάρχη Αχαϊας , του αρχηγού πυροσβεστικής και του Γ.Γ Πολιτικής προστασίας .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δώθηκαν στον Υπουργό προτάσεις ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, που αφορούν την πόλη μας. Οι προτάσεις ήταν οι ακόλουθες:
 
1.Ιδρυση στα Καλαβρυτα μιας παραγωγικής σχολής . Αστυνομίας η πυροσβεστικής.
 
2.Καθιερωση επισκέψεων στο Μνημείο Τόπου θυσίας και μουσείο όλων των σωμάτων ασφαλείας (ματ, Δίας κ.α) στα πλαίσια της αντιφασιστικης και αντιναζιστικης ιστορικής μνήμης .
 
3. Συστέγαση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας σε ενα ενιαίο κτίριο (πυροσβεστικής ) για λόγους οικονομίας .
 
4. Σε συνεργασία με Πανεπιστημιακές σχολές , δημιουργία Μεταπτυχιακών Τμημάτων στα Καλαβρυτα ( πρόταση Πανουση)
 
5. Διαπίστωση ομαλής και ασφαλούς ενσωμάτωσης των μεχρι τωρα μεταναστών , στην κοινωνία των Καλαβρύτων .
 
Κατα την συζήτηση τονίστηκε απο τον Υπουργό η αναγκαιότητα εμπέδωσης της ασφαλειας των κατοίκων μέσω της παρουσίας της αστυνομίας. Μιας αστυνομίας στο πλάι του Πολίτη με σεβασμό στις Δημοκρατικές αξίες . Υπήρξε διαβεβαίωση του μη κλεισίματος του Α.Τ της Κλειτοριας και ανάδειξης του νοήματος της αλληλεγγύης των Πολιτών . Ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας ανέφερε την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας εν όψει της Θερινής περιόδου και την μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς σε συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα .
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.