Οι ευχαριστήριες επιστολές της Π.Υ. Καλαβρύτων προς το Δήμο Καλαβρύτων και το Φορέα Διαχ. Χελμού Βουραϊκού

Δύο ευχαριστήριες επιστολές, μία προς το Δήμο Καλαβρύτων και μία προς το Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού, απέστειλε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Με τις επιστολές αυτές, εκφράζονται οι ευχαριστίες της υπηρεσίας, τόσο προς το Δήμο Καλαβρύτων, όσο και προς το Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού, για την άμεση ανταπόκρισή τους για βοήθεια, στις δύο πυρκαγιές, στον Προφήτη Ηλία και στο Μουρίκι Καλαβρύτων την 20-8-2014.

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α  Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Κο Γεώργιο Λαζουρά και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων Κο Νικόλαο Μαγκαφά, για την σημαντική και πολύπλευρη βοήθεια που προσέφεραν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, στις δύο δύσκολες πυρκαγιές, στον Προφήτη Ηλία και στο Μουρίκι Καλαβρύτων την 20-08-2014 .

Κε Δήμαρχε, θα θέλαμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας και στο προσωπικό που χειρίζεται τα Πυροσβεστικά Οχήματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στις Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων-Κλειτορίας-Αροανίας-Παϊων για την πολύ σημαντική τους βοήθεια και προσφορά τους στον αγώνα μας για άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ευχόμαστε η άψογη συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Καλάβρυτα 27-08-2014

Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς

Βασίλειος Α. Αλεξόπουλος

Αντιπύραρχος

 

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α  Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Κο Ιατρού Γρηγόριο και τους Υπαλλήλους του «Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού» , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για βοήθεια, στις δύο πυρκαγιές στον Προφήτη Ηλία και στο Μουρίκι Καλαβρύτων την 20-08-2014.

Στις πυρκαγιές αυτές ο «Φορέας Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού» ενίσχυσε τις δυνάμεις της Π.Υ. Καλαβρύτων με προσωπικό και δύο υδροφόρα οχήματα που διαθέτει.

Η Εθελοντική αυτή προσφορά, των Υπαλλήλων του Φορέα η άμεση ανταπόκρισή και ο ζήλος που επέδειξαν στο συμβάν, αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά την αγάπη τους για την φύση και την προστασία της .

Πρέπει με την ευκαιρία αυτή να υπενθυμίσουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν, πως ο «Φορέας διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού» εκτός των άλλων δράσεών του , επιτελεί πάρα πολύ σημαντικό έργο στην πρόληψη αλλά και την καταστολή δασικών πυρκαγιών καθώς καθημερινά περιπολεί με τα υδροφόρα οχήματα που διαθέτει σε όλον τον ορεινό όγκο του Χελμού-Βουραϊκού .

Εμείς ως Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων τους ευχαριστούμε δημόσια για την υποδειγματική συνεργασία μαζί μας καθώς και για τον καθημερινό αγώνα τους, για την προστασία του τόσο σημαντικού αυτού ορεινού μας όγκου.

 

Καλάβρυτα 27-08-2014

Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς

 

Βασίλειος Α. Αλεξόπουλος

Αντιπύραρχος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.