ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ!!!!!!!

Με επιτυχία ξεκίνησε η παιδική αποκριάτικη γιορτή στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, με την ενεργή συμμετοχή των παιδικών τμημάτων του χορευτικού ομίλου, του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκεπαστού! Τα παιδιά διασκέδασαν και ενθουσιάστηκαν με τα παιχνίδια και τους χορούς από τον χοροδιδάσκαλο Γιαννόπουλο Χρήστο και την παιδαγωγό Κατσικοπούλου Ελένη. Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής για τους μικρούς μας φίλους!

Αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 12/03/16 να πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του Εκπολιτιστικού μας Συλλόγου, στην αίθουσα του πολιτιστικού μας κέντρου, στις 21:00μ.μ. Σε σατυρική ατμόσφαιρα συνεχίζουμε με διάθεση καρναβαλικών ρυθμών και την Κυριακή 13/03/16 , στις 14:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία Σκεπαστού, θέλοντας να δώσουμε έντονο παραδοσιακό χρώμα στο καρναβαλικό γλέντι, θα πραγματοποιηθεί το έθιμο του Γαιδουρόγαμου με άφθονο φαγητό και ποτό!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.