ο Δήμος Καλαβρύτων προαναγγέλλει κυρώσεις για τις παράνομες συνδέσεις

Σας ενημερώνουμε ότι, για τη διατήρηση και εξασφάλιση της προβλεπόμενης ποιότητας του νερού του Βουραϊκού ποταμού, θα διενεργηθούν, το επόμενο χρονικό διάστημα, εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι στους αγωγούς και το δίκτυο απορροής ομβρίων (βρόχινων) νερών της πόλης μας, από συνεργεία του Δήμου και άλλα εξειδικευμένα, σε ελέγχους, συνεργεία.

Σας καλούμε και σας ειδοποιούμε, να μεριμνήσετε και να φροντίσετε και εσείς, ώστε οι αγωγοί απορροής των βρόχινων νερών να είναι καθαροί και να δέχονται, μόνο, τα νερά της βροχής και όχι, τυχόν, λύματα, από τις κατοικίες σας.

Σε περίπτωση που, από τους ελέγχους που θα γίνουν διαπιστωθεί ότι, υπάρχουν παράνομες συνδέσεις αποχέτευσης ή ότι πέφτουν στους αγωγούς βρόχινων νερών, λύματα, θα επιβληθούν, όλες οι νόμιμες κυρώσεις και θα διακοπούν (“θα ταπωθούν”) οι τυχόν υπάρχουσες παράνομες συνδέσεις.

Στον επόμενο χρόνο, ολοκληρώνεται, το ζωτικό και κρίσιμο έργο της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού της πόλης των Καλαβρύτων, η λειτουργία του οποίου θα λύσει, οριστικά, το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης των Καλαβρύτων, που δημιουργείται και από τη σύσταση (ιδιαίτερα υγρή) του υπεδάφους της πόλης μας.

Μέχρι τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, που ολοκληρώνεται (και θα είχε ολοκληρωθεί, από εφέτος, εάν δεν είχαμε τα προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και της παρατεταμένης διαπραγμάτευσης) είναι επιτακτική ανάγκη, όλοι μας, να φροντίζουμε και κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν, ώστε οι αγωγοί των βρόχινων νερών να είναι καθαροί και να διατηρούμε το περιβάλλον μας και την ποιότητα των νερών του Βουραϊκού ποταμού, στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Αναμένουμε, από όλους σας, τη συμβολή και τη συνδρομή σας, ώστε να διατηρήσουμε καθαρό το περιβάλλον μας και καθαρούς τους αγωγούς ομβρίων και να μην παραστεί ανάγκη να επιβληθούν κυρώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.